Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Strokkur på
fra USD 52,92
Mer informasjon
fra USD 52,00
Mer informasjon
fra USD 80,00
Mer informasjon
fra USD 65,15
Mer informasjon
Anmeldelser (4 890)
Filtrer anmeldelser
4 890 resultater
Vurdering fra reisende
3 051
1 429
350
49
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 051
1 429
350
49
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 4 890 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018

Strokkur spruter 20 meter opp i lufta hvert 5 eller 10 minutt. Obligatorisk å oppleve denne når du er på Island

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, kjellgunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

Et sted som man må ha med seg. Gratis parkering. Husk at vannet er VARMT, så ikke stå for nær. De beste bildene får en også på litt avstand.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Geir D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Man er nødt til å få med seg den spektakulære utblåsningen fra en av de varme kildene når Island besøkes. Vi kjørte bil fra Reykjavik for å komme hit. ca 1.5 timer via Selfoss. Vær obs på at veien de siste km er skummelt hullete. Store hull i asfalten med skarpe kanter. Og kjører du ikke oppi, så risikerer du skikkelig steinsprut fra all løsgrusen som ligger overalt. Kjør forsiktig

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2017

Veldig artig å sjå Strokkur spruta opp mot 20 meter. Spenninga var stor blant turistane som stod tolmodig bak sperringane rundt Strokkur for å få gode bilder/film. Nokon stod slik til at dei blei våt.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017

I typisk islandsk vær begav vi oss inn i det varme området der det boblet og dampet fra flere hold.
Det hadde vært flere aktive eksploderende geysirer før men nå var det kun Strokkur som var eksploderende som vår islandske guide uttrykte seg.
I piskende regn sto en halvsirkel av turister med kamera klart og regelmessig ca. hvert femte minutt kom utblåsningen. Om utbruddet var regelmessig var ikke bestandig like stort volum så det kunne komme overraskelser på tilskuerne.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Gudmund Olver S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser