Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelige fiskeretter ... rett og slett fortreffelig”
Anmeldelse av Tjoruhusid

Tjoruhusid
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Isafjörður
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 58
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Buffet, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

God stemning og hyggelig betjening som yter god service. Kokken står og forklarer hva de forskjellige rettene er. Varierte fiskeretter og det smaker fortreffelig. Pris per voksen som langt i fra er avskrekkende og du spiser så mye vil. Barna gratis

Dato for besøk: juli 2017
Takk, arnialm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (650)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 650 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2016

Tror dette er verdens beste fiskerestaurant. Miljøet er rustikk, fisken kommer rett fra havet. Personalet er fantastiske for ikke å snakke om kokken. Er du/dere på Isafjord er dette et sted som er et must å besøke. Husk å bestille bord.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thora S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

Fantastisk mat og du kan spise så mye du vil! Kokken står ved buffeten og forklarer hva som er i de forskjellige pannene. Alt var kjempe godt!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, bareentiltakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 via mobile enheter

Að mínu mati eru fá eða enginn sjávar rétta veitingahús sem toppa Tjoruhusið. Gargandi snilld í alla staði,- húsið, maturinn þjónustan. Þvílíkur unaður. Ógleymanlegt. Hvet alla sem leið eiga til Ísafjarðar að leggja leið sína þangað. Hef ekki trú á að nokkur verði fyrir vonbrigðum.

Dato for besøk: mai 2016
Takk, sirryjakobs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2015

Dette var en positiv opplevelse! Vi var så heldige å få bord, selv om det egentlig var fullt. Du sitter ganske trangt på langbenker, så her gjelder det å smile fint til naboen! Du forsyner deg selv, så det ble litt kaotisk når alle sto i kø og skulle ha mat samtidig.

Måltidet startet med en nydelig fiskesuppe som er noe av det beste jeg noen gang har spist! Mye blåskjell og fisk i suppen, men kanskje litt unødvendig å blande crabstics i den? Deretter var det bufet, der de bar ut den ene store stekepannen etter den andre med den beste fisken jeg har fått. Fisken var dagens fangst, flaket seg perfekt, smakte himmelsk med nydelig tilbehør. De har ikke desserter her, men det klarer du heller ikke å få ned etter ett slikt måltid. Anbefales på det strkeste, husk å bestille bord!

Dato for besøk: juni 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Annette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tjoruhusid, så også på

Isafjörður, Westfjords Region
Isafjörður, Westfjords Region
 
Isafjörður, Westfjords Region
Isafjörður, Westfjords Region
 
Isafjörður, Westfjords Region
Isafjörður, Westfjords Region
 

Har du vært i Tjoruhusid? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din