Skulpturen ligger vakkert til ved fjorden og er et yndet sted for fotografering. Skulpturen er laget av Jon Arnarson (1990). Spasertur fra konserthuset Harpa til Sun Voyager anbefales.
Her kan du få fine bilder når solen går ned. En fin spasertur langs havnen. Gå fra Harpa og ut fra sentrum.
Ny moderne skulptur basert på "gammelt" motiv.
Absolutt hvert et besøk.
Ligger fint til ved strandpromenaden, og nært sentrum og konserthuset Harpan.
Den er vakker og virkningsfull, der den står plassert ved havet og drar tankene våre mot de som kom hit i sine vikingskip. Det er parkering like ved skulpturen og parkeringsautomater. Vi så faktisk en mink der i dag. Den smatt ned mellom steinene, da den fikk øye på oss.
Enkel i formspråk, flott i utførelse og mangetydig i budskap. Velplassert på havnetraseen nær Harpan. En god spasertur i godt som dårlig vær. Anbefales.
Vi har sett skulpturen både i plaskregn og i strålende sol. En utrolig flott skulptur som ligger ved sjøen. Anbefales!