Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur med City Sightseeing i Reykjavik
331

Bestill på forhånd
fra
USD 29,70
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Sun Voyager på
fra USD 29,70
Mer informasjon
fra USD 921,84
Mer informasjon
Vandretur i Reykjavik by
110 anmeldelser
fra USD 37,66
Mer informasjon
fra USD 139,27
Mer informasjon
Anmeldelser (8 810)
Filtrer anmeldelser
8 810 resultater
Vurdering fra reisende
4 524
3 005
1 167
93
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 524
3 005
1 167
93
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 810 anmeldelser
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Her kan du få fine bilder når solen går ned. En fin spasertur langs havnen. Gå fra Harpa og ut fra sentrum.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, Stig59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018

Ny moderne skulptur basert på "gammelt" motiv.
Absolutt hvert et besøk.
Ligger fint til ved strandpromenaden, og nært sentrum og konserthuset Harpan.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Rolf-Magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Den er vakker og virkningsfull, der den står plassert ved havet og drar tankene våre mot de som kom hit i sine vikingskip. Det er parkering like ved skulpturen og parkeringsautomater. Vi så faktisk en mink der i dag. Den smatt ned mellom steinene, da den fikk øye på oss.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kirstenjunin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Enkel i formspråk, flott i utførelse og mangetydig i budskap. Velplassert på havnetraseen nær Harpan. En god spasertur i godt som dårlig vær. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018

Vi har sett skulpturen både i plaskregn og i strålende sol. En utrolig flott skulptur som ligger ved sjøen. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, HeidiBuh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser