Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 22:00
Lagre
Dagstur til Golden Circle og Den hemmelige lagunen fra Reykjavik
381

Bestill på forhånd
fra
USD 99,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve BusTravel Iceland på
fra USD 99,00
Mer informasjon
fra USD 95,00
Mer informasjon
fra USD 67,00
Mer informasjon
fra USD 53,00
Mer informasjon
Anmeldelser (6 868)
Filtrer anmeldelser
6 868 resultater
Vurdering fra reisende
5 591
816
207
102
152
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 591
816
207
102
152
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 868 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig tur med meget kunnskapsrik guide David. Tusen takk for vakre steder ci fått oppleve. Det regnet horisontalt den dagen og blåst stormstyrke men son skal det være på Island.❤

Takk, 587obo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2019

Tusen takk for en flott tur med opplevelser på rad og rekke. Og ikke minsten stor takk til vår guideThora Helgisdottir som med masse kunnskap og fortellerglede gjorde denne turen til helt spesiell. At værgudene også var på vår side trakk heller ikke ned. Og når man avslutter dagen i Blue Lagoon i et trolsk mørke, var det komplett. Så dette kan anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Inger M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Islandske sanger og dikt med fantastisk fremføring. Utrolig landskap og vill natur! Rett og slett perfekt.

Takk, akullis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ble plukket opp 09:15 og fraktet til felles oppmøtested utenfor byen. Da var vi så heldige å bli med i en stor buss med Jona som guide og en glimrende sjåfør som måtte steppe inn på kort varsel pga sykdom!

For et fyrverkeri av en guide. Et smittende humør, sang, og detaljrik kunnskap om ruten og landet. Satte pris på strenge regler mht pauser og oppmøte. Selv da vi manglet en Taiwaner på siste stopp på Pingvellir (det sorte hullet) beholdt hun roen og sørget at leteaksjonen ble vellykket og vi kunne returnere fulltallig til Reykjavik.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, olebue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bustravel-Iceland, Guest Relations Manager på BusTravel Iceland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you so much for taking the time to write your review and for letting us know your experience. We appreciate your kind words and valuable feedback of our staff and services.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Howser (vår turguide) er den kuleste islendingen jeg noen gang har møtt. Proppfull av kunnskap om ALT, og ga oss et fantastisk innblikk i Islandsk historie (geologi, historie, politikk, musikk osv.). Han var veldig hensynsfull, hadde en fantastisk fortellerstemme og ga oss hele tiden heads-up på hva som skulle skje. Så vi slappet av hele veien. Vi kjørte en veldig behagelig minibuss og vi stoppet flere steder på veien for både toalettbesøk og matpauser. Vi hadde helt fantastisk vær og vi stoppet på såå mange vakre steder. Verdt alle penga og mer! Howser ruler!!!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, anettewiborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bustravel-Iceland, Guest Relations Manager på BusTravel Iceland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Thank you so much for taking the time to write your review and for letting us know your experience. We appreciate your kind words and valuable feedback of our staff and services. We will be sure to pass along all the compliments.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser