Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve DIVE.IS på
Anmeldt 17. november 2023

5 stjörnu fyrir hann James. Geggjað ferð. Skemmtilegur maður. Undirbjó okkur vel fyrir ferðina. Mæli með!

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, Lára Ö
Anmeldt 23. august 2023 via mobile enheter

Wilmar er mjög þæginlegur leiðsögumaður. Hress og skemmtilegur en einnig mjög þolinmóður sem var mikill kostur í þessari ferð! Takk fyrir magnaða upplifun! :)

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, svandisv
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Geggjuð ferð og mjög skemmtilegt!! Þvílík upplifun með snilldar leiðsögumanningum honum Wilmar :) mæli 100% með þessari ferð og upplifa þessa fegurð sem Silfra hefur upp á að bjóða, næsta skref er köfunarréttindi 😁🤙

Takk, gudrunmaria90
Anmeldt 12. mai 2023

Fantastisk opplevelse som jeg anbefaler på det sterkeste!

Stor takk til guidene GC og Joi, dere tok godt vare på oss gjennom hele turen<3

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Åsne G
Anmeldt 8. januar 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i regi av DIVE.IS i vinterlige omgivelser.
Veldig spent på min første kaldvannsdykking, men vår instruktør Giancarlo ledet oss med stor tålmodighet og god veiledning trygt gjennom to flotte, trivelige dager med kurs, dykking, episk landskap og ekstra eventyr i islandsk villmark.
Kursdagen startet rolig med bassengdykk og skillstrening og ble avsluttet med at vi Giancarlo, min buddy og jeg, kjørte oss fast på dykkestedet i snøkavet i ødemarken sydvest på Island. Vi ringte etter hjelp, gjennomførte dykket og spadde oss løs - godt hjulpet av Eeva og Jóhannes fra DIVE.IS som kom oss til unnsetning. Vi så en sunket båt, hvalben og fiolett rognkjeks - som Eeva sier har bodd i kilden i lang tid 😊
Dagen etter var det full pakke med berg- og dalbanedykking i Silfra - helt enestående. Krystallklart vann, vannvittige formasjoner og farger og en islandsk ørret som trivdes svært godt sammen med oss.
Tusen takk til min buddy fra Berlin, Giancarlo og resten av teamet fra DIVE.IS som gjorde dykkeopplevelsen min unik.
Reiser hjem til Norge med nye skills og en god mestringsfølelse for tørrdraktsdykking

Takk, 771bj_rnv