Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stor gruppe - god mat og god service”
Anmeldelse av Hofnin

Hofnin
Vurdert som nr. 44 av 575 Restauranter i Reykjavík
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 40
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn, Vakker utsikt, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Var her som en del av en stor gruppe voksne fra forskjellige land. Vi hadde forhåndsreservert med fast meny og disponerte et eget lokale i andre etasje med flott utsikt over havna.

Hadde et 3-retters måltid med stekt oksekjøtt som hovedrett. Alle rettene var delikat servert og smakte utmerket, langt bedre enn hva man ofte opplever i større grupper.

Vi spesielt berømme serveringen av mat og drikke! Dette var smidig og meget profesjonelt gjennomført med et smil.

Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Jørn O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sigrun S, Guest Relations Manager på Hofnin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Mange tak !
Thank you for posting the review, it's much appreciated. We are happy to hear that the food and the service was good. Thank you for recommending. We hope you had a great stay in Iceland and welcome back.
The Höfnin Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 131)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 131 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Vi var ein gjeng på 8 som var på Hofnin og åt. Både fiskerettane og kjøttrettane falt i smak. Desserten var også topp. Servicen var super og atmosfæren likedan.
Anbefalast på det varmaste.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Åse H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SHSigurdar17, Guest Relations Manager på Hofnin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2017

Mange tak! Vi er veldig glade alle sammen likte maten. Håper du hadde en fin tid på Island og velkommen tilbake
Höfnin Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Bord i annen etasje er best. Vennlig og god service og veldig bra mat. Vi tok fireretters meny med reinsdyr, skalldyrsuppe, lam og sjokoladefondant med lakris-is. Alt var bra, fiskesuppen aller best.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, OleKristian2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SHSigurdar17, Guest Relations Manager på Hofnin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2017

Hej
Takk for anmeldelsen, vi er glade for at du hadde en god tid i restauranten vår og likte maten. Vi håper du hadde en fin tid på Island og velkommen tilbake.
Höfnin team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2017 via mobile enheter

Hjemme koselig restaurant med interiør som tar en med tilbake til en annen tid. Maten var veldig god, men kunne være krydret litt bedre. Noe var for krydret annet litt smakløst. Samtidig skal det nevnes at den hjemmelagde jorbær sorbeen er en fryd for ganen. Det var hyggelige og oppmerksomme servitører som bidro til en helhetlig god opplevelse som kan anbefales videre.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Elisabeth Hauge... D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 11. april 2017
Google-oversetting

Tak for det. We are happy to hear you liked our restaurant, the food and the service. We hope your stay in Iceland was pleasant and welcome back.
Venlig hilsen
The Höfnin Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2016 via mobile enheter

Jeg spiste dagens fiskerett. Nydelig mat i hyggelige omgivelser. De beste restaurantene ligger i havnen.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Arvid28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sigrun S, Guest Relations Manager på Hofnin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2016
Google-oversetting

Thank you for posting the review, it's much appreciated. We agree - the restaurants by the harbor are excellent, we are happy you had an opportunity to enjoyer our cooking.
The Höfnin Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hofnin, så også på

Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region
 
Reykjavík, Capital Region
 
Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region
 

Har du vært i Hofnin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din