Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer har begynt å bestille hos dette hotellet
Booking.com
USD 268
Vis tilbud
Expedia.com
USD 268
Vis tilbud
Agoda.com
USD 280
USD 166
Vis tilbud
SPAR USD 114
Hotels.comUSD 268
eDreamsUSD 268
ZenHotels.comUSD 280
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 952)
Filtrer anmeldelser
1 953 resultater
Vurdering fra reisende
1 604
286
47
13
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 604
286
47
13
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 953 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Sentralt beliggende men allikevel stille og rolig. Vi bodde i den nye delen. Veldig bra rom, ryddig rent osv. Bra frokost og du kan velge om vil ha den på rommet eller i restauranten. Begge alternativ bra.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NilsBernhard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2016

Bodde her i 4 døgn i november 2016. Flott og moderne leilighet med alle fasiliteter. Ikke minst var sengene utrolig gode. Hyggelig personale som var veldig service innstilt. Ligger også veldig sentralt som sidegate til handlegaten. Prøv også vinbaren. Denne ligger litt gjemt i bygget bak hovedbygget. Utrolig fin atmosfære og masse god vin! Dette stedet var for helt perfekt.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, okf123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016

Absolutt et hotell å anbefale alle som vil besøke Island. Ligger sentralt og har flotte, romslige leiligheter, gode senger og fint innredet. Inneholder alt man trenger. Dagen startet med frokost, og med ferskt brød som hang på døren når vi stod opp om morgenen. Vi ble alltid møtt med hyggelig og behjelpelig personalet. God service!

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, RainerGunnstein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2015

Vi leide tre leiligheter. En stor og to små. Leilighetene var smakfullt innredet, og det var gode senger. Vi bestilte frokostkurv, og det var mer enn rikelig med mat. Beliggenheten var veldig bra, midt i sentrum. De to små leilighetene lå ut mot gata, og på fredag og lørdag kveld og natt var det noe støy fra gata. Det var god service, og jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til andre.

Romtips: Spør om de har rom som vender inn mot bakgata.
Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Torhild M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2014

Dette hotellet ligger kun en paralellgate fra hovedgata, men samtidig unna ståk og bråk. Personalet hjalp oss å booke både turer og bord ved restauranter og ga oss ærlige anbefalinger. Rommet var kjempefint. Det eneste vi savnet var frokost.

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mariont978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser