Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
12 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 545
Vis tilbud
Booking.com
USD 491
Vis tilbud
Hotels.com
USD 545
Vis tilbud
PricelineUSD 593
Trip.comUSD 590
TravelocityUSD 545
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 260)
Filtrer anmeldelser
2 260 resultater
Vurdering fra reisende
1 862
318
57
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 862
318
57
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 260 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Sentralt beliggende men allikevel stille og rolig. Vi bodde i den nye delen. Veldig bra rom, ryddig rent osv. Bra frokost og du kan velge om vil ha den på rommet eller i restauranten. Begge alternativ bra.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, NilsBernhard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2016

Bodde her i 4 døgn i november 2016. Flott og moderne leilighet med alle fasiliteter. Ikke minst var sengene utrolig gode. Hyggelig personale som var veldig service innstilt. Ligger også veldig sentralt som sidegate til handlegaten. Prøv også vinbaren. Denne ligger litt gjemt i bygget bak hovedbygget. Utrolig fin atmosfære og masse god vin! Dette stedet var for helt perfekt.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, okf123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2016

Absolutt et hotell å anbefale alle som vil besøke Island. Ligger sentralt og har flotte, romslige leiligheter, gode senger og fint innredet. Inneholder alt man trenger. Dagen startet med frokost, og med ferskt brød som hang på døren når vi stod opp om morgenen. Vi ble alltid møtt med hyggelig og behjelpelig personalet. God service!

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, RainerGunnstein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2015

Vi leide tre leiligheter. En stor og to små. Leilighetene var smakfullt innredet, og det var gode senger. Vi bestilte frokostkurv, og det var mer enn rikelig med mat. Beliggenheten var veldig bra, midt i sentrum. De to små leilighetene lå ut mot gata, og på fredag og lørdag kveld og natt var det noe støy fra gata. Det var god service, og jeg vil absolutt anbefale dette hotellet til andre.

Romtips: Spør om de har rom som vender inn mot bakgata.
Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Torhild M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2014

Dette hotellet ligger kun en paralellgate fra hovedgata, men samtidig unna ståk og bråk. Personalet hjalp oss å booke både turer og bord ved restauranter og ga oss ærlige anbefalinger. Rommet var kjempefint. Det eneste vi savnet var frokost.

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, mariont978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser