Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 195
Vis tilbud
Expedia.com
USD 218
Vis tilbud
Agoda.com
USD 175
Vis tilbud
Hotels.comUSD 218
PricelineUSD 191
travelup.comUSD 246
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 178)
Filtrer anmeldelser
1 178 resultater
Vurdering fra reisende
460
463
162
45
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
460
463
162
45
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 178 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2016 via mobile enheter

Ligger midt i gaten med alle restauranter og alt er lett tilgjengelig.
Standaren er helt OK. Rent og fint! Vi hadde flott utsikt fra rommet i 6 etasje.
Frokosten er enkel, men god. Kan anbefale hotellet når en reiser på venne tur.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arni S, Owner på City Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2016
Google-oversetting

Thanks for your review! Takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Pluss for beliggenhet midt i sentrum, men standarden på hotellet er lavt. Vannet lukter kloakk. Rommet ikke rengjort skikkelig. Lange, svarte hår fra tidligere gjest lå igjen i dusjen.
Frokosten var enkel.
Ganske dyrt hotell i forhold til hva du får.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 167h_vardr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arni S, Owner på City Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2016
Google-oversetting

Thanks for your review. We're always working to improve our service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2016

Greit hotel i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt til med gåavstand til sentrum. Trivelig og hjelpsomt personal. Støy fra nærliggende utesteder kan være forstyrrende på natt. Vi velger gjerne City Center hotel igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, Anne_Marie_49_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arni S, Owner på City Center Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2016
Google-oversetting

Thanks for your review!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2015 via mobile enheter

Hotellet hadde super beliggenhet og et personal som var uvanlig koselige og hjelpsomme. Dog var hotellrommet møkkete når vi kom. Dette ble ikke mye bedre etter at jeg ba de se over det heller.. Det ligger rett ved det meste av utesteder og barer, så vi våknet rundt kl.05 hver natt pga støy. Dette er et hotell for folk som skal ut å oppleve ting og kun bruker hotellet som base for oppholdet sitt, og som sover tungt om nettene. For oss fungerte det fint, da vi var ute store deler av døgnet. :)

Dato for oppholdet: april 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Milkiways
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2014

Et hotell ypperlig som base for en turist. Kort vei til alt i byen. Rolig og funksjonelt, god standard. Meget hyggelig resepsjonsbetjening. Det eneste vi savnet var at renholds- og romansvarlige kunne smilt tilbake, når vi hilste på dem. Men vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, HiKiDi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser