Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 12:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Seriøse, kunnskapsrike og underholdende

Min datter og jeg fikk en herlig tur på noen enestående hester. Begga, som var både eier og guide... les mer

Anmeldt 27. februar 2020
Katrine68
,
Elverum, Norge
via mobile enheter
Fantastisk guide og fin ridetur

Vi fikk eieren av selskapet som guide. Veldig morsom og kunnskapsrik. Rideturen i seg selv var... les mer

Anmeldt 25. februar 2019
camillal606
,
Drøbak, Norge
Les alle 1 593 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Reykjavík
fra USD 116,50
Mer informasjon
fra USD 149,78
Mer informasjon
fra USD 69,90
Mer informasjon
fra USD 116,50
Mer informasjon
Anmeldelser (1 593)
Filtrer anmeldelser
1 593 resultater
Vurdering fra reisende
1 534
50
6
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 534
50
6
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 593 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde en utrolig gøy tur sammen med Begga og resten av personalet. Vi storkoste oss, selvom dette var min manns første gang på hesteryggen, og jeg ikke har ridd på mange år. Begga fikk oss til å føle oss trygge og avslappet, med sin gode humor. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, ronjak156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Jeg og min mamma har aldri ridd før, og fikk grundig opplæring før vi satte oss på hestene. Spennende omgivelser i vulkansk landskap, med kjempehyggelige og hjelpsomme guider. Anbfales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, vildehm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Dersom du ønsker å ri på islandshest mens du er i Reykjavik er dette stedet. Vi bestilte på nett, ble hentet av en hyggelig kar i minibuss ved hotellet som avtalt og kjørt til stallen. Der ble vi tatt varmt imot av Begga. Vi var seks personer i gruppen og hun startet med å høre litt om den enkeltes erfaring med hest og riding. Dette for å matche oss med riktig hest.
Det var alt fra helt nybegynner til erfarne ryttere i gruppen.Deretter gikk hun nøye igjennom det en må vite før en setter seg på hesten. Vi fikk hjelp av Begga sine veldig hyggelige kollegaer med å tilpasse ridehjelm. Man får også tilbud om å låne rideboots, hansker, vind/regnjakke og bukse.
Deretter møtte vi hestene og fikk tid til å bli litt kjent med hesten hver og en av oss skulle ri før vi ble hjulpet opp i salen. Jeg red på Ljósbrà, en skjønn og lettridd hoppe.
Så skrittet vi litt i innhegninger for å bli komfortabel med hverandre. Selvom det var forskjellig erfaringsnivå i gruppen var vi en fin flokk sammen hele veien. Det var flere instruktører med på hele turen, så vi fikk alt vi trengte av hjelp og råd og oppmuntring underveis. Hestene var helt enestående! Dette er hester som har et godt liv og blir godt tatt vare på. Fantastisk å oppleve hvordan de er sammen i flokk.
Landskapet turen gikk i var veldig vakkert.
Det ble rikelig med tölt! En helt fantastisk opplevelse. Utrolig mye mer komfortabelt enn trav. Dette var utrolig gøy!
Selvom det var veldig mange år siden sist jeg satt på en hest opplevde jeg mestring og stor glede hele veien. Min kjære hadde aldri ridd før, og han opplevde det på samme måte. Etter turen fikk hestene kose seg i en innhegning. Et herlig syn!
Tusen takk til Begga og flokken hennes. Dere er enestående! Vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Inglin2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde en storartet tur på flotte Islandshester i spesielt lavalandskap. Guiden har masse humor og kunnskap, og vi fikk ri masse i tölt. Anbefales på det sterkeste, både for nybegynnere og erfarne!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, camillam826
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018

Vi ble tatt veldig godt i mot fra første epost til vi kjørte fornøyde tilbake til byen.
Trivelig guide som forklarte og hjalp oss, og vi fikk en fin tur og god opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Gkronland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser