Hadde dagens suppe og den var bra. Enkelt og reint lokale. Grei betjening, men ingen skandinaviske språk.
3–7 av 821 anmeldelser
Nydelig mat, drikke og dessert! Vi stakk innom ved en tilfeldighet og ble veldig positivt overrasket! Vi spiste hamburger og pasta med hummer.
Stedet er i tilknytting til Hotel Fron som vi bodde på. Rolig sted for å avslutte en tidlig kveld på hotellet.
Masse god mat og drikke her på Scandinavian. God Islandsk øl og mye mat og god Club sandwich........................:)
Vi spiste en deilig lunsj her, kan anbefale cheeseburgeren. Til dessert prøvde vi skyr og ble ikke skuffet. Det smakte friskt og søtt, og vi slukte den på under 2 minutter fordi den smakte så godt.