Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 262
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 263
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Agoda.com
USD 263
USD 196
Vis tilbud
Hotels.com
CheapTicketsUSD 263
Hotel WebsiteUSD 258
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 406)
Filtrer anmeldelser
2 406 resultater
Vurdering fra reisende
877
1 027
360
93
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
877
1 027
360
93
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 2 406 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Hotellet er helt ok, de ansatte er IKkE noe særlig service innstilte, og temperaturen på rommene er svært varierende! ingen mulighet for å endre på temperaturen! så hvis du liker å fryse og svette om hverandre er dette hotellet for deg. Prisene er svært høye og du må ha med deg en del penger hvis du skal kjøpe noe som helst på hotellet! for eks koster det 55€ hvis du vil ta den en dukkert eller sitte i hotellets badstue. over til det positive, de har engelske og amerikanske kanaler på rommet og rengjørings personalet er hyggelige og høflige! hadde resten av personalet og hotellet hatt samme standard som rengjørings personalet ville jeg kanskje anbefalt hotellet til andre.

Badekåper og slippers har de ikke på rommet da de har avtale med Blue Lagon om å ikke tilby dette da de kan ta 13€ for det der!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, h_kons767
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Hotellet var veldig bra standar på. Men jeg vet ikke om vi var uheldig for at det var mye å gjøre, men vi ventet 40 min. på rommet etter den tid vi var lovet rommet. Men resten er veldig bra.
Vi hadde møter her og når vi trengte hjelp var de snar å bistå.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 777leifm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandra Bjarney H, Front Office Manager på Grand Hotel Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2017
Google-oversetting

Dear Leif M

Thank you for taking the time to submit a review regarding your recent stay with us. I am delighted to hear you enjoyed your time at Grand Hótel Reykjavík and we hope to welcome you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Denne uka har jeg deltatt på en Nordisk konferanse på Island og Reykjavik. I den forbindelse bodde jeg 3 netter på Grand Hotel. Hotellet ligger i utkanten av sentrum og tar ca 40 min å gå inn til sentrum av Reykjavik. Hotellet har hele 311 rom og byr på flott utsikt om du får rom høyt oppe. Jeg fikk et fint rom i 6 etg, rommet og badet var stort og romslig, badet hadde både badekar og dusj. Hotellet hadde egen spa avdeling og trenings studio. Begge absolutt bra, et godt tilbud og de har 24 h room service. Frokosten kunne vært bedre med mer utvalg og bedre organisering. Var rotete. Lunsjen hadde bra utvalg men fortsatt rotete. Vi spiste ingen middag på hotellet, men det kunne vært en mer koselig lobby bar/Lounge.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, knutarnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bartlomiej_Zabel, Front Office Manager på Grand Hotel Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Knut-Arne K

Thank you very much for your positive review. We appreciate you mentioning our spa and gym facilities as well as the size of our rooms and their bathrooms. We have three different menu’s for guests to choose from. You can sit by the fireplace in our wonderful Grand Restaurant, have a cocktail with your dinner at Torfastofa bar or admire the stained glass artwork at Miðgarður while you treat yourself to a great meal.
We hope you give us another chance in the future to impress you with our dining options.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Mér og vini mínum var boðið á Grand á bóndadaginn, fyrst í Spa í heitan pott og gufu og lágum svo í afslöppun í hvíldar herbergi með nokkra kalda á kantinum, fórum svo í happy hour sem er frábært á þessu kósy hóteli, og ekki var maturinn af verri endanum á veitingastaðnum um kvöldið. Gistum svo á hótelinu um nóttina í mjög góðum og snyrtilegum herbergjum, morgunmaturinn var alveg til fyrirmyndar ( allt ) sem manni langar í, ekki fyrsta skipti sem við komum þarna og örugglega ekki síðasta,

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Johann G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MPollyHansen, Manager på Grand Hotel Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2017

Sæll Jóhann G.

Takk fyrir falleg orð.

Okkur hlakkar til að taka á móti þér aftur.

Kær kveðja
Margrét Polly
Aðstoðar hótelstjóri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2016 via mobile enheter

Dette var et greit hotell å bo på under en familietur til Island. Romslig, luftig og bra. Store og gode rom. God mat og romslige spisesaler. Fin frokost. Bra med gratis parkeringsplass. Hyggelig og imøtekommende personale

Dato for oppholdet: april 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dag Willy T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser