Amanda BS
2.5 km fra Hotel Odinsve
0.7 km fra Hotel Odinsve
Se flere hoteller i Reykjavík
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

2 voksne og 2 barn, booket leilighet i forhold til beliggenhet og pris. Denne overgikk forventningene. Stor leilighet med 2 soverom midt i byen og med utsikt til Halgrimskirken, rent og fint, veldig hyggelig personel, parkering rett utenfor med avgift mellom 0900-1800 ( norske priser), wifi. Verdt pengene, ca 2100 pr natt, anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, christianhayopsahl
Anmeldt 4. oktober 2016 via mobile enheter

Beliggenheten er flott, gangavstand til alt i sentrum. Hotellet har ikke parkering, det er soneparkering i nærheten, og tverrgaten bak hotellet er gratis. Vi var en familie på 5 som fikk en leilighet på gateplan, helt greit da det er stille ute i gatene, kan muligens fortone seg annerledes i sommermånedene. Grei leilighet med 2 soverom og stue, alle rom med egen TV og norske kanaler. Kaffemaskin og vannkoker til te.

Dato for oppholdet: oktober 2016
1  Takk, Ole G
Anmeldt 28. august 2016

Hotellet har en fantastisk sentral og hyggelig beliggenhet og perfekt for oss som var på venninnetur (6 personer i reisefølget). Det har fine rom med gode senger, føner, vannkoker, strykebrett og strykejern og ikke minst serverte de en nydelig frokostbuffet. Betjeningen var usedvanlig hyggelig og hjelpsom, og resepsjonistene var på tilbudssida med råd og hjelp. De ordnet raskt og effektivt opp med et smil om munnen og de snakket et glimrende engelsk. Vi hadde et utrolig fint opphold. Det er kun en ting vi ønsker oss til neste gang og det er et ekstra speil på rommet slik at to venninner kan sminke seg samtidig uten problem da badet kun var dimensjonert for en person ad gangen. Utover det kan jeg trygt anbefale Odinsve.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, IngerOsloNorge
Anmeldt 31. januar 2016 via mobile enheter

Et hotell hvor man får mye for pengene. Vi bestilte et standardrom og fikk et romslig og fint rom med stort vindu. Vi var nok heldige med rommet for vi tittet inn på andre rom og de var mye mindre. Badet var fint, vi fikk med badekar også. Vi kjørte bil og det var flere parkeringsplasser utenfor. Frokosten er veldig god! Vi anbefaler dette hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2016
Takk, Ingri R
Anmeldt 11. november 2015

Stor leilighet midt i sentrum.Kort vei til parkering og supermarked. Gode senger med gode dyner og puter. Super plass å bo om du er flere enn 2 stk. Rent over alt, og gode store rom. Fullt utstyrt kjøkken

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste med venner