“Trivelig restaurant med god mat”
Anmeldelse av Forrettabarinn

Forrettabarinn
Vurdert som nr. 17 av 582 Restauranter i Reykjavík
Kjøkken: Sjømat, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 9 personer som spiste her. Det var flere 4- retters menyer å velge blant. Mye god mat og vi fikk mulighet til å bytte ut enkeltretter. Ikke noe problemer å splitte regningen, selv om alle hadde spist og drukket forskjellig🙂

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, sokrilo

Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

To av oss bestilte en fire retters og to andre bestilte forett og hovedrett. Fireretterne har stor variasjon og vi bestillte en med torsk til hovedrett. Alle disse rettene var meget gode og posjonene er gode. Det er mange gode smaker og selv om det er stor variasjon på fireretters valget er den allikevel fint sammensatt. Skulle vi ønsket noe ville det vært fint om en fireretter var satt sammen av bare sjømat. Men det var jo selvsagt mulig å komponere dette selv😄 . Det er forholdsvis rimelig priset. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 464geirf
Anmeldt 6. november 2018

Vorum 10 manna hópur og fengum frábæra þjónustu. Allir í hópnum voru mjög ánægðir með matinn sem var mjög fjlbreyttur í hópnum. Mæli með humarsúpunni. Fer klarlega aftur.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Svava Margrét I
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Vi spiste «Smokey bay» to ganger. Nydelig mat med stor variasjon. Betjeningen er observant og imøtekommende. Et sted med sjarm!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, annikenl1988
Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig sted, med god atmosfære. Vi gikk for 4 retters meny som absolutt var verdt hver eneste krone.

Laks
Carpaccio
Lam
Ost (istedenfor Creme brulee)

Veldig hyggelig servitør, trakk det hele opp. Kommer absolutt tilbake hit. Eneste jeg savnet var kanskje en anbefalt set drikke-meny til maten :)

Både sted for å ta seg en drink eller spise en lekker meny.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, 676mathildea

Reisende som så på Forrettabarinn, så også på

Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region

Har du vært i Forrettabarinn? Del dine erfaringer!