Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur med City Sightseeing i Reykjavik
395

Bestill på forhånd
fra
USD 37,94
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Hallgrimskirkja på
fra USD 37,94
Mer informasjon
fra USD 119,00
Mer informasjon
fra USD 6,99
Mer informasjon
fra USD 303,80
Mer informasjon
Anmeldelser (22 710)
Filtrer anmeldelser
22 710 resultater
Vurdering fra reisende
11 373
8 405
2 595
270
67
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 373
8 405
2 595
270
67
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 22 710 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Bygget ligger fint plassert på en liten høyde ikke langt fra sentrum, eller i utkanten av sentrum. Arkitekturen er uvanlig og bygget skiller seg ut. Vi fikk med oss en liten orgelkonsert sammen med mange andre turister. Vi tok også heisen opp i tårnet for å se utsikten. På en klar dag ser man langt i alle retninger.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, NinaL_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018

Þessi kirkja er mjög falleg. Hún er hönnuð af íslendingi.Það er gaman að fara upp í lyftunni og skoða útsýnið.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Einar Ó
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Absolutt en av de mere spesielle kirkene jeg har sett i mitt liv. Anbefaler å ta turen innom, uansett om du er interessert i kirker/arkitektur eller ikke. Imponerende orgel og ikke minst orgelspill!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 235ingae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Fantastisk opplevelse. Et digert orgel der klaviaturet befant seg på gulvet i kirkerommet og pipene oppe på galleriet. Fikk dessverre ikke oppleve lyden. Et minus var en god del støy fra utvendig vedlikehold.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Jens L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Kirka er minimalistisk og storslagen på samme tid. Den er oppkalt etter en kjent salmedikter Hallgrim. Han ble kjent med kona si i Danmark, hun var en av de som ble kidnappet av sjørøvere i 1627 og tatt med til Algerie. Danmark klarte å hente disse tilbake og Hallgrim sin oppgave var å gjennoppfriske kunnskapen deres om kristendommen etter fangenskap hos muslimene. De reiste sammen til Island.
Utsikten er fantastisk og går til alle himmelretninger. Å komme opp i tårnet koster 1000 ISK for voksne og 100 ISK for barn. Det er verdt det.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kirstenjunin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser