Lagre

USD 36,57
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Hallgrimskirkja på
fra USD 36,57
fra USD 119,00
fra USD 9,99
fra USD 292,83
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Fin opplevelse. Nydelig arkitektur og spennende historie med monument foran kirken. Obs inngang stenger 17

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, 581emilieh
Anmeldt 27. januar 2019

Flott kirke. Mektig orgel. Fin døpefont. Koster 1000 ISK å ta heisen opp til toppen der en vil se hele Reykjavik.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Kim_Ant1971
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Bygget ligger fint plassert på en liten høyde ikke langt fra sentrum, eller i utkanten av sentrum. Arkitekturen er uvanlig og bygget skiller seg ut. Vi fikk med oss en liten orgelkonsert sammen med mange andre turister. Vi tok også heisen opp i tårnet for å se utsikten. På en klar dag ser man langt i alle retninger.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, NinaL_11
Anmeldt 17. oktober 2018

Þessi kirkja er mjög falleg. Hún er hönnuð af íslendingi.Það er gaman að fara upp í lyftunni og skoða útsýnið.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Einar Ó
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Absolutt en av de mere spesielle kirkene jeg har sett i mitt liv. Anbefaler å ta turen innom, uansett om du er interessert i kirker/arkitektur eller ikke. Imponerende orgel og ikke minst orgelspill!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 235ingae