Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur med City Sightseeing i Reykjavik
396

Bestill på forhånd
fra
USD 37,59
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Perlan på
fra USD 37,59
Mer informasjon
fra USD 36,49
Mer informasjon
fra USD 301,01
Mer informasjon
fra USD 59,71
Mer informasjon
Anmeldelser (2 929)
Filtrer anmeldelser
2 929 resultater
Vurdering fra reisende
1 754
857
255
49
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 754
857
255
49
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 2 929 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fór með dóttur minni (5 ára) og við eyddum meira en 2 klst að rölta í gegnum þessa snilld. Fróðlegt, skemmtilegt og hélt okkur við efnið! Mæli tvímælalaust með þessu!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 814_rni_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EddaMol, Public Relations på Perlan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018

Kærar þakkir, 814_rni_, fyrir að deila upplifun þinni með okkur.

Við erum glöð að heyra að þið skemmtuð ykkur vel. Við viljum einmitt skapa einstakar upplifanir sem eru jafnframt fræðandi.

Perlan er orðin fræðslusetur á heimsklassa. Við höfum Háskóla Íslands, topp vísindamenn, heimsþekkta ljósmyndara & fleiri sérfræðinga með okkur í liði.

Nú í desember opnuðum við stjörnuver í Perlunni - eitt það tæknivæddasta í heiminum. Fyrsta sýningin tekur þig í sýndar-ferðalag um stórbrotna náttúru Íslands. Við erum þó að vinna í næstu mynd sem við vonumst til að frumsýna í febrúar 2019.

Það eru spennandi tímar framundan í Perlunni & við vonumst til að sjá ykkur aftur.
Eigðu góðan dag,
Edda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018

Perlan var en unik museumsopplevelse med sin innbygde isgrotte man kunne gå inn i. Den lokale guiden gjorde en god jobb og forklarte på en morsom måte mange opplysninger rundt isbreene man finner på Island. I andre utstillinger fant man informasjon om vulkaner, plateforskyving og Islands fugleliv. Det 10 meter høye replika fuglefjellet var stengt under ombygging mens vi var der. Bygningen som består av 7 tidligere vannsiloer har en flott glasskuppel på topp med utsikts-balkong som gir en en flott 360 graders utsikt over Reykjavik. Restauranten og kafeen ligger strategisk plassert i denne kuppelen, og gir en fantastisk utsikt mens man nyter maten.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Else P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EddaMol, Public Relations på Perlan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018
Google-oversetting

Hi Else, what a beautiful day.
Thank you for writing us about your experiences.

Yes, at the time of your visit, we were repairing some damage due to a recent fire at Perlan.

We are excited to finish that work because very soon, we will open a spectacular Planetarium.
On that same day, December 1st, the Icelandic Museum of Natural History will open an exciting exhibition about water in our nature.

We hope you enjoy(ed) your time in Iceland, and hope to see you again at Perlan.
Kindly,
Edda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Kle dere godt! Det er MINUS 10-15°C inni isbreen. Jeg trodde det var en liksom-isbre, men de har laget den slik som isbreer formes i naturen, lag på lag med snø som trykkes sammen av nye lag. De må holde den kaldere, enn vanlig for å unngå at den smelter. Det er et veldig godt tilbud for oss, som ikke har tid eller mulighet til å besøke en isbre i naturen. Da er jo en isbre i en tidligere varmtvannstank helt topp! Flink guide hadde vi også.
Perlan er 6 varmtvannstanker, de 5 andre inneholder 1 million liter varmtvann hver, som så holder hvert hus i byen varm. På toppen er utkiksplatform, kafé og restaurant. Fuglefjellet så vi bare på avstand, da de holdt på med vedlikehold og oppgradering. Utstillingen om isbreer og miljøforandringer, var veldig interessant.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, kirstenjunin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EddaMol, Public Relations på Perlan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Dear Kristen, thank you for describing Perlan so beautifully.

I agree, the Perlan building is spectacular. We are happy to fill it with life & unique experiences at our exhibition.

Yes, due to a recent fire, we have closed off a small part of our exhibition. We are excited to reopen it 100%, hopefully on October 15th.

We will also introduce new spectacles this winter 2018: a Planetarium & a new exhibition on the 2nd floor.

Hopefully, we will see you again for more exploration.
All the best,
Edda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Nest siste stopp ved Reykjavik-sightseeingen vår var Perlan. Vi tok heisen opp til utsiktsplassen. Reykjavik i 360 grader. For en utsikt!! Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, HeidiBuh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EddaMol, Public Relations på Perlan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Dear HeidiogKari, thank you for writing us about your lovely visit.

We are also fond of our spectacular view.

Did you know that access to our Viewing Deck is also included in tickets to our exhibition, called Wonders of Iceland?
There, anyone can experience & learn to understand Iceland's nature. Our spectacles include a show about the Forces of Nature, a real ice cave (100 meters long), interactive displays, great explanations & so much more.

We are now building a Planetarium, where the Wonders of Iceland will dance all around you. We will also open an exhibition about water in Icelandic nature.

We wish you a happy stay in Iceland & hope to see you again.
Kind regards,
Edda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Her velger du om du bare vil betale for å komme opp til panorama-etasjen eller vil ha med hele museet. Vi betalte bare for å komme opp til utsikt-etasjen,og prisen var temmelig stiv. Riktignok har du 360 grader med utsikt over Reykjavik-området, men 490 ISK pr voksen er temmelig stiv pris. Skal du ha tilgang til hele Perlan, så koster det 2990 pr voksen. Kafé og restaurant på toppen, samt de obligatoriske suvernirene.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser