Camilla I
1 086
1 459
1 086
Anmeldt 21. februar 2016

Litt annerledes hotell. God og innholdsrik frokost. fin beliggenhet i forhold til sentrum. Små rom, men helt OK. Personalet i resepsjonen var behjelpelig med hva det måtte være. De kom med gode restauranttips. Bor gjerne her igjen!

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, aa-gun
Anmeldt 29. november 2015 via mobile enheter

Hotellet passer perfekt for par på tur. Sentral beliggenhet med gåavstand til sentrum.

Rommene var tøffe med maritimt tema.

Vi likte godt den fleksible frokostordningen og baren ved resepsjonen

Vi hadde leiebil og rett på utsiden av hotellet var det en stor gratis parkeringsplass.

Dato for oppholdet: november 2015
1  Takk, yngved2013
Anmeldt 8. august 2015

Da vi først ankom og så den noe slitne, industrielle fasaden ble vi nesten litt bekymret, men så ble vi desto mer positivt overrasket da vi kom inn. For et stilig, varmt og herlig miljø!

Rommet var rent, pent og fint innredet og vi hadde en hyggelig utsikt til skipene og fjorden. At badromsveggene er av frostet glass og man føler seg litt på utstilling der inne fungerer likevel når man reiser med en god venninne.
Vi fikk masse god hjelp til bestilling av turer og transport, en svært hyggelig og imøtekommende stab.

Frokosten var ingenting mindre enn fantastisk, så variert og spennende. Baren er også veldig koselig og drinkene er gode.

Hit kommer jeg mer enn gjerne tilbake! Har bare fine ting å si om Hotel Reykjavik Marina!

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, SusanneAnneli L
Anmeldt 19. september 2014

Meget godt hotel sentralt i Reykjavik. 5 min. Til sentrum av byen. Har egen restaurant, bar og treffsted for mennesker i alle aldre. Bra mat og service i alle restaurantene. Det var også meget god service i resepsjonen, og all betjening var hjelpsomme.
Rommene var også av meget god standard, med bra baderom. Hotellet var under utvidelse.

Dato for oppholdet: august 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, bharrang
Anmeldt 18. april 2014

Oppholdet på Icelandair Marina svarte virkelig til våre forventninger- stilige rom, sentralt med kort vei til det meste. Nydelig frokost og imøtekommende og serviceinnstilt personal. Kort sagt et flott opphold for oss under vårt besøk på Island. Kan trygt anbefales og kommer gjerne igjen til dette hotellet og ikke minst det vakre og fascinerende Island.

Dato for oppholdet: april 2014
1  Takk, Egersund