Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 254
Vis tilbud
Hotels.com
Agoda.com
USD 227
Vis tilbud
Expedia.comUSD 252
Vio.comUSD 254
Trip.comUSD 257
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 890)
Filtrer anmeldelser
2 890 resultater
Vurdering fra reisende
1 404
1 062
283
82
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 404
1 062
283
82
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 890 anmeldelser
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet på en jobbtur.
Hotellet har fine rom som er rene og pene. Det som gjør at jeg skal tilbake hit er puben/restauranten hvor det er «after work» med god stemning. Godt utvalg i øl og meget god mat.
Kan anbefales hvis du ønsker et hotell med litt stemning.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Atle c
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Reykjavik Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018
Google-oversetting

Dear Atle C,
Thank you very much for taking the time to sharing your experience with us. Your happiness is really appreciated.
Hoping to welcome you again.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2018

Relativt nytt og sentralt hotell, bra renhold og veldig god frokost. Sørg for at frokost er med i bestilling, da det koster mye ekstra å bestille i etterkant. Veldig bra hotellbar/resturant (Slippbarinn). Minus for mye bråk fra gaten (bestill høy etasje) og det faktum at badet/toalett kun er adskilt fra rommet med en frostet glassvegg...

Romtips: Rom på sjøsiden er å anbefale, samt høy etasje.
Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, eirikn0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CustomerCare R, Public Relations Manager på Reykjavik Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Dear Eiriknorway,

Thank you for staying with us and for sharing your review in regards to your recent visit at our property. We are grateful for you detailed and knowledgeable feedback. We also appreciate for complimenting our breakfast service, and our hotel bar/restaurant Slippbarinn. We hope to see you again in your next visit in Iceland.

Best regards
IH Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2017 via mobile enheter

Helt greit rom, grei størrelse, har nrk 1 og 2. Bra frokost med godt utvalg av pålegg, både varmt og kaldt. Hadde det vi trengte. Var frostet glass inn til bad, så man må være gode venner, da det var glippe i døra. Dårlig vanntrykk i dusjen. Hyggelig besettning. Rent hotell.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, martinsS8353CP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Reykjavik Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2017
Google-oversetting

Dear Martin S,

We appreciate for taking your time to share your feedback in regards to your recent stay at IH Reykjavik Marina. However, we apologize for any inconvenience you experienced during your stay. We hope to see you again.

Best regards
IH Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Dette er ikke et hotell jeg vil anbefale!!!
Helt grei beliggenhet, men dårlige og små rom. I tillegg er det veldig dyrt. De ansatte var svært lite hjelpsomme ved innsjekk.
Det er helt sikkert bedre hotell i Reykjavik.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, ksoerne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2017

Hotellet overrasket stort! Fra utsiden så det skuffende kjedelig ut, men overrasket stort da vi kom inn.
Tøff design og god plass i lobbyen + tilsvarende rom.
Frukosten var helt fantastisk!!
Det eneste som trekker ned litt var at det var kloakk-lukt på badet og at rom ikke ble vasket en av dagene vi var der.
Hotellet anbafeles uansett!

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, 896malinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CustomerCare R, Guest Relations Manager på Reykjavik Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Dear Malin F,

Thank you very much for taking your time to share your review and experience. We appreciate your feedback and we hope to see you again soon.

Best regards
IH Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser