ThelmaTheo, General Manager på Hotel Reykjavik Centrum, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. jan. 2019
Dear Oivind_oivind,
thank you for taking the time to write about your experiences on TripAdvisor.
We hope to see you again in the future to further enhance your memories of our property.
Sincerely,
Thelma Theodórsdóttir General Manager
Anbefaler hotellet til andre. Sentral beliggenhet. Flotte restauranter like ved. Handlegata 5min unna. Rene og fine rom. Eneste minus i margen er happy hr (17-19) ikke gjelder for alkoholfrie drinker.
Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste alene
Spør 528steinb om Hotel Reykjavik Centrum
Takk, 528steinb
Et trivelig hotel, med super beliggenhet i Reykjavik sentrum, nær gågata med enormt utvalg av restauranter og barer, og gåavstand til shopping- delen av samme. Gammelt utenpå og moderne inni. Bra rom, og god frokost. Anbefales
Dato for oppholdet: desember 2016
Verdi
Renslighet
Spør Runar N om Hotel Reykjavik Centrum
Takk, Runar N
Vi var en gruppe på 20 personer som bodde her onsdag til lørdag, dvs 3 netter. Rommene var romslig og fine/rene. Jeg som jobbe i 2.ets opplevde noe støy fra baren under. Frokostsalen var for liten til hotellet, og den ene dagen spesielt var det fullstendig kaos.
Romtips: Høyere etasjer anbefales
Dato for oppholdet: september 2016
Verdi
Renslighet
Spør 130janner om Hotel Reykjavik Centrum
Takk, 130janner
Hotek Reykjavik Centrum er et flott hotell med flotte rom, nydelig frokost med pub og en kjempebra beliggenhet.De har masse tilbud på aktiviteter i området. Frokosten er veldig tiltalende og det samme er rom, bad og senger.
Dato for oppholdet: februar 2016
Sted
Rom
Spør Terje1 om Hotel Reykjavik Centrum
Takk, Terje1
Fint hotell i gangavstand til det meste i sentrum. Fine rom og god standard, egen pub og restaurant er et pluss. Hyggelig betjening som gjorde sitt til at det ble et trivelig opphold. Frokosten var god, ikke overfylt men inneholdt det man kan forvente.
Dato for oppholdet: desember 2015
Spør kolbj_rnl966 om Hotel Reykjavik Centrum