Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan M H
Bærum, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 5. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ambassador816338, Front officeRadisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. nov. 2018
Dear Jan,
Thank you for your review, we are glad to hear you enjoyed your stay and we appreciate the feedback that will help us improve our operations in the future.
We hope to welcome you back at some point in the near future.
Best regards.
/Antonio
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 906
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • eDreams
0.3 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 4 840
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 4 840
0.2 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 663
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Canopy by Hilton
0.4 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 479
kr 2 224
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
2.4 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior
kr 3 131
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
2.6 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 305
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
3.6 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 626
  • eDreams
1.0 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 2 068
  • Official Site
2.9 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 2 543
  • eDreams
1.7 km fra Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Reykjavík
Anmeldelser (1 782)
Filtrer anmeldelser
1 782 resultater
Vurdering fra reisende
634
751
248
86
63
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
634
751
248
86
63
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 782 anmeldelser
Anmeldt 2. juni 2017 via mobile enheter

Vi reiser verden rundt på jobb og privat. Vi bestilte "deluxe" rom for ekstra nytelse. Rommet er så langt fra deluxe man kan komme, og overpriset! Deluxe inkluderer IKKE frokost! Seriøst?
I tillegg så ødela resepsjons medarbeider våre sightseeing bookinger. Først booket han inn flere produkter enn vi ba om, og fakturerte det. Vi stå så og ventet på bussen i 30 min, og ser da han har også bestilt på feil dato.
Ingen buss og ingen Island opplevelse.

Og når vi reklamerer, så må vi sende mail og søke!!! Altfor dårlig. Skal aldri bo her eller anbefale dette hotellet til noen!

Må desverre bo her i 2 dager til.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Peter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marc E, General Manager på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2017

Kjære Peter S,

Takk for at du sendte innlegget.
Vennligst la meg for første gang be om unnskyldning for din erfaring.
Som jeg verdsetter deg som gjest veldig og ønsker å finne asolution som passer deg, vil jeg gjerne kontakte meg selv på marc.eberhard@radissonblu.com for å diskutere det videre.

Med vennlig hilsen

Marc Eberhard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2016

Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RadissonBlu1919, Director of Sales på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2016

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. februar 2016 via mobile enheter

Etter ei ukes opphold på 1919, skulle jeg ønske jeg satt igjen med bedre hotellopplevelse etter hva vi måtte betale for oppholdet.
Positive tilbakemeldinger: God servise fra hotellets ansatte. Bra frokost. Fint rom. Kjempe(!) sentralt.
Negative tilbakemeldinger: dårlig opplysning ang hotellets parkeringsfasiliteter. Lite viste vi at det hotellet hadde å tilby av parkering var en offentlig parkering rett over gata ca 100kr per døgn.
Dårlig lydisolering mellom hotellromma.
Vi bodde på et rom (231) som hadde vindu inn mot ansattes inngang, ble ofte vekket tidlig om morningen om at ansatte hev søppel eller frakta ting til og fra hotellet(ca 0530-0800) Samtidig hadde de ansatte røykepausene sine her og med min sensitive gravidnese våknet jeg opp på nattestid og tidlig om morningen over sigarettlukt.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 531signef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marc E, General Manager på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2016
Google-oversetting

Dear Signe F,

Thank you posting your review.

It is disappointing that we could not meet all your expectations on your last stay.
Please let us know your preferences as well as your parking requirements in advance of your next stay to enable us to accommodate to your needs.
We would love to welcome you back to the 1919 to allow to show case that we can meet or even exceed your expectations.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2016

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marc E, General Manager på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. februar 2016

Ankom Reykjavik og Radisson Blu 1919 lang ventetid for innsjekking.
Hadde bestilt juniorsuite.
Definisjonen på en suite har nok endret seg, dette var ett stort dobbeltrom, verken mer eller mindre.
Renhold så som så.
TV ca. 20 tommer.
Slitent og dårlig bad med flere ødelagte fliser.
Slitt parkett.

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jan N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marc E, General Manager på Radisson Blu 1919 Hotel, Reykjavik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2016
Google-oversetting

Dear Jan N,

Thank you posting your review.

It is disappointing to hear that we could not meet your expectations on your recent stay. Thank you for your constructive feedback as it will help to improve future experiences.

Whenever your travels bring you back to Reykjavik we would live to welcome you back and show you that we can meet or even exceed your expectations.

With very kind regards

Marc Eberhard and the 1919 team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser