“Stressandi hávær djammstaður”

Kjøkken: Argentinsk, Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Miðborg
Anmeldt 27. august 2022

Við fórum þarna þrjú pör sem elskum að fara út að borða, spjalla saman og njóta spennandi matar. Við pöntuðum 7 rétta seðil og ætluðum að eiga þarna huggulegt kvöld. Því miður gekk það ekki eftir. Þetta er alls ekki þannig staður. Hávær uppáþrengjandi tónlistin gerð það að verkum að erfitt var að tala saman og þjónustufólkið átt erfitt með að heyra þegar tala var við það. Við spurðum ítrekað um hvort mætti ekki lækka svo hægt væri að tala saman á eðlilegan hátt. Þá var lækkað örlítið og hækkað mjög fljótt aftur. Þetta var fáránleg upplifun, eins og að vera á diskóteki en alls ekki vönduðum veitingastað. Við munum aldrei fara þangað aftur enda er þetta vanvirðing og dónaskapur við viðskiptavini sem eyða þarna tugum þúsunda í mat og þjónustu.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Grétar Þ

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Om du liker å betale mye for lite og elsker middelmådig og tildels dårlig mat i et støyfullt miljø. Da er dette plassen for deg! Men ikke for meg.

Takk, Magnum1259
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

En av mine beste restaurantopplevelser noen sinne. Mellom kl 16 og 18 har de happy hour på meget spesielle og interessante drinker. Se bilde av meny! Vi prøvde 4 retters meny og ble meget fornøyd. Eneste var at porsjonene var ganske store, men det kan man vel ikke klage på? Terningkast 6!

2  Takk, 928hannen
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Veldig støyende lokale. Musikk som bare tilførte mer støy, hørte bare dunking i bakgrunnen. Maten var grei men står ikke i forhold til prisen. En skuffende opplevelse.

1  Takk, 543bj_rns
Anmeldt 8. november 2019

Vi gikk tilfeldigvis forbi restauranten og gikk inn for å spise der en lørdags kveld. Vi spiste en nydelig 7 retters. Det var kjøtt,fisk og mange spennende smaker. Stemningen og atmosfæren her er helt fantastisk. De tilrettelegger for de som har cøliaki. Anbefaler denne restauranten til de vi kjenner som skal til Island :)

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Mariannebjk

Reisende som så på Apotek Restaurant, så også på

Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region

Har du vært i Apotek Restaurant? Del dine erfaringer!