Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 575)
Filtrer anmeldelser
2 576 resultater
Vurdering fra reisende
1 671
737
120
24
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 671
737
120
24
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 2 576 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde 5 netter der, og opplevde et rent og pent hotell med MEGET hyggelig og service-innstilt betjening. Hotellet ligger godt plassert i forhold til sentrum og busstopp. Mange hoteller i Reykjavik er det problematisk å kommer til med buss, men det gjelder ikke dette hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, peri736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017

meget bra hotell,hyggelig betjening,god frokost og middagsretter.Rommet vi hadde var fint og rent,men en litt uvanlig planløsning.Sengene var veldig gode.Hotellet lå i fin gangavstand til det meste.Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, PerKristianRostgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Pent og rent, hyggelig betjening. Litt uvanlig planløsning på rommene, ikke det mest praktiske jeg har sett. Gode senger! God beliggenhet i Reykjavik sentrum ved Hlemmur bussterminal og handlegaten Laugarvegur. Grei frokostbuffet og bra restaurant.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, DayTrip725612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2016

Sentralt og bra hotell. Det er gangavstand til det meste i sentrum. God standard på rom og fellesrom. Svært hyggelig og service innstilt betjening. Gode senger. Fine rom. God og variert frokost. Et hotell vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Barbro60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2016

Jeg har prøvd to forskjellige rom på dette hotellet, begge i andre etasje. Det ene rommet lå rett ved en byggeplass. Altså slik at man ser hva bygningsarbeiderne spiser til lunsj utenfor. Hørte også hamringen og borringen i rommet på den andre siden. Det var definitivt mye støy der. Men forhåpentligvis blir de ferdig med byggearbeidene på et eller annet tidspunkt. Hotellet er såpass dyrt at jeg kanskje synes det kunne være noe avslag på denne typen rom mens dette pågår.

Rommene er moderne og enkle - kanskje så enkle at de mangler litt særpreg. På dobbeltrommene er sengene enkeltsenger som du skyver fra hverandre eller dytter sammen alt ettersom hvem du deler med. De er altså ikke kjempebehagelige som dobbeltseng, og kanskje litt i hardeste laget generelt. Døra inn til bad/toalett er intet mindre enn en slags svingdør i frostet glass. Helt uten lyddemping. Her gjelder det å være komfortabel med den man deler med.

Frokosten var helt ok, med alternativer til både meg (vegetar) og kjæresten (cøliaki). Kanskje ikke det sprekeste utvalget av den beste maten, men det funker.

Hyggelige og behjelpelige ansatte som også fikset transport til flyplassen for oss.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, juliekd2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser