“Sportsbar med fokus på fotball på tv og ikke maten.”
Anmeldelse av American Bar

American Bar
Vurdert som nr. 128 av 596 Restauranter i Reykjavík
Kjøkken: Amerikansk, Grill, Bar, Pub, Grill
Omgivelser: Miðborg
Omgivelser: Miðborg
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Resturanten har en policy om at man bare må finne seg et ledig bord, dette fører til veldig mye surring og spørsmål fra folk som venter.

Kelnere fremstår som stresset, og ikke for glad i jobben sin.
Maten de serverer er helt ok, ikke noe mindre. Ikke noe mer.a

Stort pluss for at de viser sport på skjermene, det liker vi !

Dato for besøk: august 2022
Takk, Fexplode

Anmeldt 5. april 2022

fekk góðan borgara fín þjónusta en sæti og borð sem við fengum var lélegt og við fengum fleig til að setja undir 1 löppna á borðinu en stóllin sem ég sat á var með mislanga fætur

Dato for besøk: april 2022
Takk, j_hannbjarnij2020
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Kul pub, viste fotballkamp på storskjerm.
Vi spiste hotwings og cheeseburger. Maten var helt ok, men det var veldig gode fries.
I tillegg hadde de veldig god pistasjmilkshake.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Natalie S
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Vi besøkte American Bar flere ganger de siste dagene. Bartenderene her var profesjonelle og høflige. Det samme følte vi at vaktene var, men når en annen gjest prøvde å stjele øl og drink fra vårt bord viste vaktene en helt ny side. De valgte å høre på en løgnaktig historie, og avviste totalt vitneutsagn fra flere andre gjester.

Kommer aldring til å besøke denne plassen mer, og anbefaler heller ikke andre å dra dit

Terningkast 1

Dato for besøk: januar 2018
Takk, knutp1
Anmeldt 17. september 2016 via mobile enheter

Stakk innom for å se fotball kamp og denne baren hadde veldig bra fasiliteter for å se fotball. God stemning !

Dato for besøk: september 2016
Takk, Ove U

Reisende som så på American Bar, så også på

Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region

Har du vært i American Bar? Del dine erfaringer!