Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmelsk god mat!”
Anmeldelse av 3 Frakkar

3 Frakkar
Vurdert som nr. 56 av 568 Restauranter i Reykjavík
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 126
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Miðborg
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Og legger man til at stedet har sin sjarm så blir det en flott opplevelse å spise på 3 Frakkar som ligger lett tilgjengelig i sentrum av Reykjavik. Anbefales!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, joivha66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 213)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 1 213 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Spiste Puffin til forrett og hval til hovedrett. Super service beste måltidet jeg har spist på Island. Fornuftig priser. Litt vanskelig å finne, men lokale taxier vet hvor dette stedet er å finne. Anbefalles
Familiedrevet restsurant

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 627mortenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2017

Veldig intim og koslig restaurant. Ikke trendy men hjemmekoslig. Typisk islandsk mat; hval, hest, fugl og selvsagt fisk. Vi var en gruppe på 6 hvor 4 tok hvalbiff, en tok lam og en tok laks. Alle var super-fornøyde. Selv tok jeg hvalbiff og jeg tror nesten det er noe av det beste jeg har smakt. Nydelig mørt kjøtt i en fantastisk pepper-saus. Dette stedet anbefaler jeg på det varmeste om man vil ha en islandsk opplevelse :-)

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trollmor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Helt ok, vennlig og rask betjening. God, men ganske alminnelig mat. Skate og lam smakte veldig bra. Creme brûlée av skyr var er godt punktum.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, OleKristian2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2017

Vi bestilte tre retter hver. Forrett lundefugl og fiskesuppe, hovedrett hestebiff og lam, dessert var is.

All maten var nydelig, vi kan spesielt anbefale hestebiffen!

Hyggelig betjening og med tanke på status hadde vi forventet å betale en formue, men for to trerettere, to brus, to glass vin, en øl, en cognac og to kaffe betalte vi 24.000 isk ca.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mkbg_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 3 Frakkar, så også på

Reykjavík, Capital Region
Reykjavík, Capital Region
 

Har du vært i 3 Frakkar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.