“Har besøkt restauranten mange ganger tidligere og gledet oss til et nytt besøk”
Anmeldelse av 3 Frakkar

God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Miðborg
Anmeldt 29. mai 2022

En stor skuffelse, betjeningen var hyggelig, men dessverre glemte de oss flere ganger slik at vi ble sittende å vente.
Maten har ved tidligere besøk vært en riktig god opplevelse, denne gangen dessverre en kjempe skuffelse. Grønnsakene var enkle, men riktig kokt slik at de hadde en behagelig tyggemotstand, fisken var kjedelig, lå å svømte i en pregløs saus, og minnet om noe man kjøper som ferdig frosset rett varmet i mikroovnen.
Dette ble dessverre vårt siste besøk på 3 Frakkar, opplevelsen frister ikke til gjentagelse. Men vi husker fortsatt tidligere besøk fra tidligere år, og tar dem med oss som gode minner om det som engang var.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, hansl650

Anmeldt 14. oktober 2019

Vi var fire i lag og bestilte alle "plokkfiskur" først fikk vi suppe og nybakt brød, tørrfisk, smør og tuna salat alt kjempegodt så fikk vi plokkfisken og nå har jeg ingen ord så god var den. :-)

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Erlingeir
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Besøkt denne restauranten ved 3 forskjellige anledninger. Og har vært fornøyd alle 3 ganger. Islandske råvarer, rustikk servert. Ikke den mest fancy presentasjon, men gode smaker og gode råvarer. Godt utvalg av tradisjonelle råvarer. Også dagens anbefalinger. Om du skal ha en unik opplevelse er dette et godt valg.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 539jensr
Anmeldt 5. august 2019

Vi fikk anbefalt restauranten av islandske venner, for god mat og hyggelige priser. Vi var der 2 ganger og bestilte bord. En opplevelse å være der. Betjeningen var helt fantastisk på alle måter. Anbefaler varmt denne restauranten👍 Klem fra Sølvi, Norge.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Sølvi L
Anmeldt 29. mars 2019 via mobile enheter

Fórum og fengum okkur mat á föstudagskvöldi með stuttum fyrirvara. Kunnum að meta það framtak að lækka verð og vildum styrkja það. Maturinn var algjörlega geggjaður, gafinn lax í forrétt og lúða og humar og svo hrossalund í aðalrétt. Þjónustan einnig frábær. Kem fljótlega aftur!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, kristbjorga

Reisende som så på 3 Frakkar, så også på

Reykjavík, Capital Region

Har du vært i 3 Frakkar? Del dine erfaringer!