Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Reynisfjara Beach på
fra USD 105,00
Mer informasjon
fra USD 91,23
Mer informasjon
fra USD 84,50
Mer informasjon
fra USD 179,00
Mer informasjon
Anmeldelser (1 925)
Filtrer anmeldelser
1 925 resultater
Vurdering fra reisende
1 413
436
66
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 413
436
66
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 925 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Dette er kanskje den kuleste stranda jeg har vært på! Var på noen kule på Santorini også men denne topper det!
Den stein/sanden som er der er ganske festlig. Man kan lett «hviske» ut fotspor å så kan man ikke se at noen har vært der.

Bølgene er enorme! Du hører det dundrer når du parkerer bilen. Naturen rundt er som ett eventyr! Vi var så heldig at solen kom fram mens vi var der å det gjorde opplevelsen enda kulere!

Kontrasten fra det grønne og mot landskapet til den svarte stranden med svære monumenter som skyter opp fra havet! Er bare vilt kult!

Jeg fikk meg en kald opplevelse. Trodde jeg stod langt nok inne å så på bølgene, vips kom de å skyldte meg helt opp til knærne! Klissklass.
(Heldigvis hadde jeg med skift) de er så store å kraftige. Vannet er iskaldt! Hehe

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, hegemaritak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017

Fantastisk natur med vakre fjell og en magisk strand. Dette stedet bør man investere en dag på, det er helt trollbindende. Man har ikke vært på Island hvis man ikke har vært på Reynisfjara Beach.

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, rolfm219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017

Det er en voldsom natur i området. Den sorte stranden de kraftige og lumske brenninger, basalthuler og bratte, høye fjell og utenfor stranden flere høye imponerende søyler.
Vi kom med buss og det kan bli trangt om parkering og plass når buss etter buss tømmer sin last. Ikke minst i den lille restauranten når alle skal ha mat samtidig.
Fjellveggen og ikke minst de to hulene var som skapt av krystall og kan neppe sammenlignes med noe annet i verden.
Vi ble av lokalkjente på det sterkeste advart mot bølgene, de hadde visst bare i år krevd flere menneskeliv. Mens vi var holdt alle respektfull avstand av de brølende vannmassene.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Gudmund Olver S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse! Er fra Norge og er vant med rå natur, men dette var noe for seg selv!! Kontrasten fra det grønne og vulkanse landskapet til den svarte stranden med svære monumenter som skyter opp fra havet! Utmerket!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, hansolava827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2015

Lettast å nå med bil, og lett å finne om du følgjer skilta til Dyrholaey. Følg vegen til venstre ned til havet. Stranda, havet og fjellformasjonane er imponerande. Her er uendeleg mange fotomotiv!
Det er parkering like ved stranda, så det passar også for dei som ikkje kan gå langt. Gode sko og vindtett tøy er nødvendig, her som elles på Island.

Dato for opplevelse: mars 2015
Takk, Randi K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser