Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Spennende dyr, og dyrene har det bra.

Mange forskjellige dyr, og de har god plass. Ekstra gøy å kunne kjøre på safari med egen bil. God... les mer

Anmeldt 30. juni 2020
Museumsfamilien
Kanonkjekk tur til Givskud Zoo!

Veldig kjekk park! Var der juli 2019. Kjekt å kunne kjøre blandt noen av dyrene - og godt informert... les mer

Anmeldt 4. juni 2020
Inkaranda
,
Stord, Norge
via mobile enheter
Les alle 663 anmeldelsene
  
Anmeldelser (663)
Filtrer anmeldelser
663 resultater
Vurdering fra reisende
424
185
37
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
424
185
37
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 663 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020

Mange forskjellige dyr, og de har god plass. Ekstra gøy å kunne kjøre på safari med egen bil. God løsning med stopp underveis der en går ut av bilen for å se flere enn de største dyrene.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Museumsfamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020
Google-oversetting

Hej Museumsfamilien

Tusind tak for jeres anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse, da I besøgte parken.
Vi håber, at I får lyst til at kigge forbi igen en anden gang.
Rigtig god sommer. :-)

Bedste hilsner
Sophie, kommunikationsmedarbejder
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Veldig kjekk park! Var der juli 2019. Kjekt å kunne kjøre blandt noen av dyrene - og godt informert langs gangsti og godt plasserte kiosker anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Inkaranda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SophieS3424, Kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2020
Google-oversetting

Hej Inkaranda

Tusind tak for din anmeldelse og for at du anbefaler besøg i parken.
Vi er rigtig glade for, at I nød jeres rundtur - og vi håber, at I lægger vejen forbi igen en anden gang.

Rigtig god sommer.

De bedste hilsner

Sophie, kommunikationsmedarbejder
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Flott park, veldig bra opplegg. Man kan både kjøre og gå rundt i parken. God merket hvor man kunne kjøre/gå, mange toaletter som gjorde at det ble lite køer selv om det var mye folk. Jeg reiste med to tenåringer, å vi hadde en fin tur. Var noe for alle der. Grei pris for å komme inn i parken, og grei pris på souvernier. Vi er fornøyde med turen vår.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Jeanette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej Jeanette H

Tusind tak for besøget og for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at I nød jeres tur rundt i parken, og at I synes, der er gode oplevelser for alle aldre.
Vi håber, at I får lyst til at besøge os igen en anden gang.

Bedste hilsner

Sophie, kommunikationsmedarbejder
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019

Familie på 5, med barn fra 5-12år. Utrolig flott park, mange spennende dyr, fine spiseplasser både om du ønsker å kjøpe mat eller ta med medbragt niste. Grill som man kan bruke på P2 ved lekeområdet. Supre lekeplasser, Anbefaler Safaribussen med guide til 40 dkk per person. Unik opplevelse, vi kommer definitivt tilbake.
Eneste minus var der vi spiste, husker ikke hva spisestedet het, hvor det florerte av veps og små svarte innsekter INNE, vi endte med å kaste maten før vi fikk spist opp, bare pga ubehaget med innsekter.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Mayen20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej Mayen20

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I synes rigtig godt om parken, og at I nød jeres tur rundt til dyrene.
I forhold til insekter er Danmark plaget af både hvepse og tordenfluer i år, så selvom vi gør, hvad vi kan for at undgå gener, er de desværre lidt svære at styre. Men vi tager dit input til efterretning.

Bedste hilsner

Sophie, kommunikationsmedarbejder
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Kjempefin dyrepark med blanding av kjøring og gåing mellom dyrene. Flott med nærhet til dyrene, veldig fin opplevelse. På safari hos løvene tok vi 2 runder, hannløven var majestetisk vakker og imponerende, og måtte bare beundre han lengre.
Anbefaler absolutt en tur hit, passe stor park med mange flotte dyr. Flere stoppesteder med toaletter og mulighet til å kjøpe mat, drikke og is.
Veldig fornøyd med turen hit!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, heidil502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej Heidi L

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling. Det er rigtig dejligt at høre, at I synes så godt om parken og jeres tur rundt til dyrene.
Vi håber, at I vil besøge os igen en anden gang.

Bedste hilsner

Sophie, kommunikationsmedarbejder
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser