Lagre
Fantastisk Zoo

Fantastisk flott park med alle av Afrikas store dyr. Masse flotte lekeplasser for barna, og... les mer

Anmeldt 26. juli 2022
lindamari007
Bergen, Norge
Det perfekte eksempel på hvordan en dyrepark bør være

Givskud dyrepark må være den flotteste dyreparken jeg noen gang har opplevd. Dyrene har ekstremt... les mer

Anmeldt 16. juli 2022
Maria S

Anmeldt 30. juni 2020

Mange forskjellige dyr, og de har god plass. Ekstra gøy å kunne kjøre på safari med egen bil. God løsning med stopp underveis der en går ut av bilen for å se flere enn de største dyrene.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Museumsfamilien
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo Zootopia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hej Museumsfamilien

Tusind tak for jeres anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse, da I besøgte parken.
Vi håber, at I får lyst til at kigge forbi igen en anden gang.
Rigtig god sommer. :-)

Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Veldig kjekk park! Var der juli 2019. Kjekt å kunne kjøre blandt noen av dyrene - og godt informert langs gangsti og godt plasserte kiosker anbefales!

Takk, Inkaranda
SophieS3424, Kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo Zootopia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2020

Hej Inkaranda

Tusind tak for din anmeldelse og for at du anbefaler besøg i parken.
Vi er rigtig glade for, at I nød jeres rundtur - og vi håber, at I lægger vejen forbi igen en anden gang.

Rigtig god sommer.

De bedste hilsner

Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Flott park, veldig bra opplegg. Man kan både kjøre og gå rundt i parken. God merket hvor man kunne kjøre/gå, mange toaletter som gjorde at det ble lite køer selv om det var mye folk. Jeg reiste med to tenåringer, å vi hadde en fin tur. Var noe for alle der. Grei pris for å komme inn i parken, og grei pris på souvernier. Vi er fornøyde med turen vår.

Takk, Jeanette H
SophieS3424, kommunikationsmedarbejder på Givskud Zoo Zootopia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019

Hej Jeanette H

Tusind tak for besøget og for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at I nød jeres tur rundt i parken, og at I synes, der er gode oplevelser for alle aldre.
Vi håber, at I får lyst til at besøge os igen en anden gang.

Anmeldt 30. juli 2019

Familie på 5, med barn fra 5-12år. Utrolig flott park, mange spennende dyr, fine spiseplasser både om du ønsker å kjøpe mat eller ta med medbragt niste. Grill som man kan bruke på P2 ved lekeområdet. Supre lekeplasser, Anbefaler Safaribussen med guide til 40 dkk per person. Unik opplevelse, vi kommer definitivt tilbake.
Eneste minus var der vi spiste, husker ikke hva spisestedet het, hvor det florerte av veps og små svarte innsekter INNE, vi endte med å kaste maten før vi fikk spist opp, bare pga ubehaget med innsekter.

Takk, Mayen20

Hej Mayen20

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I synes rigtig godt om parken, og at I nød jeres tur rundt til dyrene.
I forhold til insekter er Danmark plaget af både hvepse og tordenfluer i år, så selvom vi gør, hvad vi kan for at undgå gener, er de desværre lidt svære at styre. Men vi tager dit input til efterretning.

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Kjempefin dyrepark med blanding av kjøring og gåing mellom dyrene. Flott med nærhet til dyrene, veldig fin opplevelse. På safari hos løvene tok vi 2 runder, hannløven var majestetisk vakker og imponerende, og måtte bare beundre han lengre.
Anbefaler absolutt en tur hit, passe stor park med mange flotte dyr. Flere stoppesteder med toaletter og mulighet til å kjøpe mat, drikke og is.
Veldig fornøyd med turen hit!

Takk, heidil502

Hej Heidi L

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling. Det er rigtig dejligt at høre, at I synes så godt om parken og jeres tur rundt til dyrene.
Vi håber, at I vil besøge os igen en anden gang.