Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 838)
Filtrer anmeldelser
1 838 resultater
Vurdering fra reisende
250
614
507
265
202
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
250
614
507
265
202
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 838 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2017 via mobile enheter

Stor forskjell på rommene og beliggenheten. Mitt var med kjøkkenkrok som ikke var i bruk, bråkete AC og luktet litt mugg. Rent og ryddig hver dag. 3 etg blir for nærme trafikken - mye bråk. Kjipt med vindu og balkong som vender mot en sidegate. Varierende service, men ikke særlig interessert i oss. Litt irriterende siste dag da vi var tre som ba resepsjonen om å bestille taxi til flyplassen, 20 euro visste vi. Det viste seg at de benyttet egen bil og tok 25 euro per person og tok med flere fra annet hotell. Frokosten og frokostsalen var bare triste saker. Tynn og smakløs kaffe. Finner nok et annet sted neste gang.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
STHOTELSMALTA, Guest Relations Manager på Bayview Hotel by ST Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2017
Google-oversetting

Dear Astrid,

Thank you for your review.

I apologize that not all our services are up to your expectations. Your comments are concerning to us and taken seriously, especially the taxi service charges that you mentioned. I would appreciate it if you could contact me at sales2@sthotelsmalta.com with more info on that. Normally, we provide a shuttle service which is during day time - 20 euro per booking (not per person). Therefore, I would like to better understand why were you overcharged and make sure that this issue does not occur in the future.

Thank you again and we hope you'd give us a chance to prove a better service to you in the future.

Sincerely,
Andrius Petkus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016

Hadde et fint rom med kjempeutsikt over havnen. Renholdet var ikke det beste, selv om det ble rengjort daglig.Det var air condition på rommet, men det ga mye støy. Vi klarte ikke å reguelere hastigheten
på vifta, selv om det var 3 trinn på bryteren.
Personalet var hyggelige og imøtekommende
Hotellets tak-terrasse med svømmebasseng var vi veldig fornøyd med. Her var det også muligheter til å kjøpe forfriskninger fra baren.
Det var mye trafikk i gaten utenfor, men med god lydisolering var ikke det særlig plagsomt.
Hotellets restaurant hadde buffet den ene dagen vi spiste der. Dessverre var det en dårlig opplevelse med lite og dårlig utvalg. Da var Sorrisi Cafe & Pasta som lå i tilknytning til resepsjonen et langt bedre alternativ.
Det samme var den asiatiske restauranten i tiknytning til hotellet. Mye mat og smakelige retter.
Alt i alt et fint sted som vi gjerne kommer tilbake til

Romtips: Viktig å bestille rom med utsikt over havnen, ikke med utsikt til bakgården
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arild M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ST H, Guest Relations Manager på Bayview Hotel by ST Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you so much for your good review.

I am pleased that you had a very lovely stay and that you liked the hotel's panoramic view and facilties.

It was a pleasure having you as one of our guests and look forward to welcome you again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2015

Hotellet er ok, men ikke mer. Det ligger sentralt til og har bra utsikt fra rommene mot havna. Støyen fra gaten er merkbar! Rommet var ok, og terrassen stor nok til 2 stoler og et lite bord. Det som virkelig trekker ned var følelsen av at frokosten ble til gruppeforing. Avreisedagen var det lang kø utenfor matsalen fordi kapasiteten på langt nær var stor nok. Utvalget av matretter var ok, men betjeningen virket stresset og ryddet av bodet mens du var borte for å forsyne deg med mer kaffe eller en brødskive til. Da kunne du oppleve at andre hadde tatt din plass.

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 393_ysteinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
STHOTELSMALTA, Guest Relations Manager på Bayview Hotel by ST Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

We thank you for sharing your experience in the Bayview Hotel & Apartments. We are glad that you happy with the room, and could enjoy the spacious balcony.

Your points on the Restaurant had been noticed and pointed out to the Restaurant Management. On behalf of the restaurant team, I apologies for the inconvenience caused. At the moment we are discussing several upgrades on quality and service, that includes the Restaurant.

Please do contact us directly on sales@bayviewmalta.com, if you be returning to Malta, and I can assure you, our best and better service.

Regards,

Sharon Higgans

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2015

Vi hadde en stor leilighet som lå ca.300 m fra selve hotellet. Leiligheten hadde to soverom, stue og kjøkken. Leiligheten var ren, men slitt. AC virket bare på det ene soverommet. WIFI var inkludert i prisen. Beliggenheten er veldig bra med gode bussforbindelser, båtturer, mange restauranter og butikker. Servicen på selve hotellet var bra, de var svært behjelpelige. Vi hadde fri tilgang til hotellets fasiliteter. Bassenget på toppen av taket hadde en fantastisk utsikt, her var det både barne- og voksenbasseng, toaletter, dusj, bar, solsenger og også innendørsbasseng. Vi spiste frokost en dag på hotellet denne var svært bra med stort utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
STHOTELSMALTA, Guest Relations Manager på Bayview Hotel by ST Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2019
Google-oversetting


Dear Guest,

At the outset I would like to Thank You for taking a time out and reviewing us.

We are delighted to know that the Hotel has exceeded all your expectations.

The feedback from esteemed guests like yourself always encourages us to make our guests experiences more memorable.
We value your feedback and look forward to welcome you back in near future at Bayview Hotel by ST Hotels, Malta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2014

Tregt og for altfor dyrt å betale 20 euro for WIFI i 7 døgn.
Ellers utmerket hotell med imøtekommende betjening.
Rengjøring på rommet var upåklagelig.
Spiste ikke i hotellets restaurant - var kjøkken på rommet.
Sentalt med busstopp rett utenfor hotellet.

Romtips: Siderommene med balkong har sol hele dagen og delvis sjøutsikt, mens rom i front med sjøutsikt har formiddag og ettermiddags-sol.
Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Toppen6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
STHOTELSMALTA, Guest Relations Manager på Bayview Hotel by ST Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

At the outset I would like to Thank You for taking a time out and reviewing us.

We are delighted to know that the Hotel has exceeded all your expectations.

The feedback from esteemed guests like yourself always encourages us to make our guests experiences more memorable.
We value your feedback and look forward to welcome you back in near future at Bayview Hotel by ST Hotels, Malta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser