“Anbefales!!”

Ta' Kris Restaurant
Vurdert som nr. 30 av 191 Restauranter i Sliema
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. november 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og utrolig dyktige servitører! Maten, dvs vi spiste kanin, og den var utrolig god🤩👍 top noche! Intimt lokale, og vel verdt et besøk!

Dato for besøk: november 2023
Takk, 1971kirstimm

Anmeldt 4. november 2023 via mobile enheter

Autentisk sted med god maltesisk mat, dyktige og serviceinnstilte ansatte. Du må bestille bord om du er flere enn fire, stedet er populært og ligger sentralt i Sliema

Dato for besøk: november 2023
Takk, 897kristins
Anmeldt 5. januar 2023 via mobile enheter

Veldig god tradisjonell mat. Hyggelig betjening.
Morsomt lokale. Mens vi spiste der snakket vi allerede om å gå dit igjen. Husk å booke bord da det var mye folk. Anbefales på det sterkeste 👍

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Stadshaug
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var fire venner som hadde lyst på
lokal mat og hadde hørt at her var det god mat.
Vi hadde bestilt bord og var veldig spente fordi
nå skulle det spises kanin!
Lokalet var fullt, kø utenfor og stemningen var høy i lokalet. Vi bestilte litt forskjellige retter, men alle bestilte kanin. Maten kom raskt på bordet og alt vi spiste var virkelig godt! Vi fikk en god vin og koste oss sammen med alle de andre som også besøkte denne dette hyggelig stedet!
Kaninen var deilig og mør med mange spennende smaker.
Vi dere spise lokal mat, ring å få et bord.
Wenche med venner

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Settnes
Anmeldt 7. oktober 2019

Siden vi var i Malta for første gang måtte vi jo prøve en ekta Maltese Resturant. Her ble vi møtt av blide og hyggelige servitører og fikk bord med en gang. Virkelig hyggelig atmosfære her- Virkelig god mat og mye mat var det, egentlig ver alle rettene nok til to personer

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Willy M

Reisende som så på Ta' Kris Restaurant, så også på

Har du vært i Ta' Kris Restaurant? Del dine erfaringer!