Fem sultne venner på utkikk etter god mat til en overkommelig pris, havnet plutselig på en restaurant som tilfredsstilte på begge punkter. Til og med på drink-fronten klarte The Tarv å levere. Å det allerede før vi hadde fått plantet øynene ned i menyen.
Forrettenene breiet seg utover bordet etter første servering. Meget gode kamskjell, en ''spot on'' spansk skinke og Argentinske reker som man skulle tro hadde sprellet hele veien til bordet vårt. En fortreffelig start på vår kulinariske kveld.
Hovedretten, lamm og svin, ble fordelt. Her kunne man velge sauser, sideretter og tilbehør fra et bredt tilbud. Det er i alle fall ingenting å utsette på mengden mat, da bare én av fem klarte å spise opp.
Grisen var god, men Gravy-sausen hadde litt å gå på. Sauen var ok, men var tidvis tørr og vi savnet litt salt. Men da er det jo bare å salte, tenker du kanskje da, men det var ingen saltbøsse å finne i lokalet dessverre.
Servicen var bra. Hyggelige folk som ytet sitt beste for å gjøre oss fornøyde, full score der, men maten trekker bittelitt ned dessverre.
En for ett koster rundt 130 NOK, hovedrettene rundt 245-440 NOK og desserten ligger på 95 NOK.
Konklusjonen blir derfor at det mye mat for pengene, god service, men maten har litt å gå på. Men alt i alt var dette en god opplevelse og vi kan gå hjem både fulle og mette.