Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var fem voksne og to barn.”
Anmeldelse av The Tarv

The Tarv
Vurdert som nr. 8 av 50 Restauranter i Tórshavn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 45 - USD 700
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fem voksne og to barn. Trolig den beste biffen jeg noen gang har spist. Kunne med fordel hatt litt bedre utvalg til barn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, PaulA825
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 117 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2019

Vi var en gjeng på 12 personer fikk nydelig mat i et eget avlukke. Hyggelig personell, gode drinker, og god mat. Biffen var ekstra god. Mør, fin og godt stekt! Blandt de bedre kjøtt stykker jeg har fått servert. Alle var veldig fornøyd over det.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Apeland82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Fem sultne venner på utkikk etter god mat til en overkommelig pris, havnet plutselig på en restaurant som tilfredsstilte på begge punkter. Til og med på drink-fronten klarte The Tarv å levere. Å det allerede før vi hadde fått plantet øynene ned i menyen.

Forrettenene breiet seg utover bordet etter første servering. Meget gode kamskjell, en ''spot on'' spansk skinke og Argentinske reker som man skulle tro hadde sprellet hele veien til bordet vårt. En fortreffelig start på vår kulinariske kveld.

Hovedretten, lamm og svin, ble fordelt. Her kunne man velge sauser, sideretter og tilbehør fra et bredt tilbud. Det er i alle fall ingenting å utsette på mengden mat, da bare én av fem klarte å spise opp.
Grisen var god, men Gravy-sausen hadde litt å gå på. Sauen var ok, men var tidvis tørr og vi savnet litt salt. Men da er det jo bare å salte, tenker du kanskje da, men det var ingen saltbøsse å finne i lokalet dessverre.

Servicen var bra. Hyggelige folk som ytet sitt beste for å gjøre oss fornøyde, full score der, men maten trekker bittelitt ned dessverre.

En for ett koster rundt 130 NOK, hovedrettene rundt 245-440 NOK og desserten ligger på 95 NOK.

Konklusjonen blir derfor at det mye mat for pengene, god service, men maten har litt å gå på. Men alt i alt var dette en god opplevelse og vi kan gå hjem både fulle og mette.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Arntza
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Fin lokasjon, bra service og god mat. Biffene var møre å gode, litt dyrt, og rart de ikke serverte lokalt kjøtt. En rett av biff, burde vært fra lokale produsenter.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 511einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Denne restauranten anbefales virkelig. Den er så absolutt innafor. Vi spiste lammekjøtt. Det var kjempegodt. Tilbehøret kunne vi velge selv - vi valgte litt forskjellig og alt smakte utrolig godt. Personalet var serviceinnstilt og svært hyggelige. Vi bestilte ikke bord på forhånd, men det var plass til oss (4stk) likevel

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Ringfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Tarv, så også på

 
Tórshavn, Streymoy
Tórshavn, Streymoy
 

Har du vært i The Tarv? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din