“Enorme porsjoner med kjøtt - egnet til å dele”
Anmeldelse av The Tarv

The Tarv
Vurdert som nr. 10 av 52 Restauranter i Tórshavn
Prisklasse: kr 505 - kr 7 855
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Spiste lammefilet. Vanvittig god og grillet akkurat som bestilt. Synes menyprisen var høy men det viste seg å være 400 gram og kom med et stort kremmerhus med pommes frites. Ville vært mer enn nok mat til to! Forrettene var også gode. Så dersom du spiser forrett så del en hovedrett dersom dere skal ha kjøtt. Flere gode silderetter/grønnsaker også.
God atmosfære og hyggelig betjening. Begrenset antall viner på glass - men nok for meg. Samt ekstensiv cocktailmeny

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, EllenChr

Anmeldt 1. august 2022

Vi var en familie som gledet oss til en herlig middag på en plass som skulle være det lille ekstra. Ble tatt imot på en fin måte, og anvist bord (som var bestillt på forhånd). Etter å ha satt oss ned tok det tett på 20 min før vi måtte be om at noen tok bestilling fra oss. Etterlyste mat (forrett) og drikke, da dette tok veldig lang tid etter bestilling. Forrett og barnemeny kom på bordet, samtidig som to tallerkner med kjøtt for hovedrett ble satt på bordet. Det skulle vise seg at de to kjøttstykkene egentlig tilhørte ett annet bord. Etter at vi nok en gang etterlyste maten, som ingen kunne redegjøre for, var tolmodigheten slutt. Vi bestemte oss for å gå. Det hadde da tatt 90 min fra vi satte oss ned. Ledelsen beklaget sterkt, og vi ble ikke belastet for det vi hadde mottatt, så det skal de ha. Jeg er helt sikker på at vi var uheldig, og de kan levere bedre på The Tarv, men dette var vår opplevelse.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Steinar M
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Tatt i betraktning det svært høye gjennomsnittsnivået på restauranter i Tórshavn, bør man heller ikke bli overrasket over at man også finner et førsteklasses steakhouse. Førsteklasses kjøtt og enkelt men perfekt tilbehør (som man selvsagt velger selv, slik det skal være på slike steder). Bra vinliste, proff og dyktig betjening. Stive priser, men kvalitet koster. Bravo👏👏

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arne_XO
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

8 gjester - forhåndsbestilt. Rustikke lokaler med lekker design. Kjøttrettene ble bestilt som medium rå - nydelige. Mye kjøtt. Gode sauser. Minus: Fries veldig saltet - nesten uspiselig. Kelner tok ikke opp bestilling på drikke til maten, vi måtte spørre om å få bestille. Bestilte en flaske vin men den ble ikke servert før vi etterspurte den, kelneren var overrasket av at vi ville ha vin ved bordet - der og da? Vi måtte be om å få flasken vi hadde kjøpt plassert på bordet vårt, siden kelneren serverte litt i to glass og forsvant.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Bente G
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fem voksne og to barn. Trolig den beste biffen jeg noen gang har spist. Kunne med fordel hatt litt bedre utvalg til barn.

Takk, PaulA825

Reisende som så på The Tarv, så også på

Tórshavn, Streymoy

Har du vært i The Tarv? Del dine erfaringer!