Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Thorshavn er sushi mester”
Anmeldelse av Etika

Etika
Vurdert som nr. 5 av 51 Restauranter i Tórshavn
Kjøkken: Sushi
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk sushi. Absolutt noe av den bedre jeg har smakt uansett hvor i verden. Utrolig at man i lille Thorshavn får sushi i verdensklasse. Fantastisk øy, fantastisk by og fantastisk sushi. Anbefales sterkt.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 395 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Anbefaler middag for 2. Mye mat og særdeles velsmakende. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Lurt å bestille bord i forveien da det ikke er plass til så mange om gangen

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ringfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018

Skulle prøve sushi med lokal hummer. Skuffende! Sushien, nigiri biter med laks, manglet mye. Store biter, risen virket tør, manglet smak og lunhet. Et pluss var at laksen virket absolutt fersk og god smak. Førsteklasses. Makirullen vi bestilte var også god. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tom H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Litt kjedelig lokale. Sushien var veldig bra! Ikke fatøl, men godt øl fra lokalt bryggeri. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, dagfinnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2017 via mobile enheter

Dumpet innom Etika på tidlig ettermiddag. Tilfeldig og uten norn plan. Spiste et av de beste måltider sushi.
Fersk, fin fisk av ypperlig kvalitet, delikat tilberedt.
For den som liker sushi var dette absolutt verdt turen

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, aslea2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Etika, så også på

 
Tórshavn, Streymoy
 

Har du vært i Etika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din