“Autentisk miljø”

Aarstova
Vurdert som nr. 1 av 52 Restauranter i Tórshavn
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 7. november 2018

Lun atmosfære midt i Tórshavn. Fantastisk god mat og hyggelig betjening. Øvre prisklasse, men verd et besøk hvis du er i Tórshavn.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, grohaanes

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Du verden for en fantastisk opplevelse. Vi spiste en treretters. Fantastisk god mat. Vi stønnet av velvære. Hummersuppe, torsk og ost ble mitt valg, med dertil hørende vinpakke. Det var jo bare en sann nytelse. Anbefales virkelig. Tror det er lurt å bestille bord i god tid. Vi bestilte et halvår i forveien. Personalet var veldig serviceinnstilt uten å være påtrengende. Men de var tilstede hele tiden

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ringfrid
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Spiste en 3 retters. Hummersuppe til forrett, lammeskulder til hovedrett og rabarbra til dessert. Helt fantastisk måltid, alle som besøker Færøyene burde prøve dette 👍👍

Dato for besøk: august 2018
Takk, RuneP602
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to par fra Norge som unte oss treretters middag på Áarstova. Alt stemte! Til forrett fikk vi deilig hummersuppe. Den langtidsstekte lammebogen til hovedrett var himmelsk! Morsom rabarbradessert, og velvalgte viner i vinpakken. Blide og tilstedeværende servitører og enestående lokaler fikk oss til å føle at vi hadde fått det beste Færøyene kan by på!

Takk, amvonen
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Fengum okkur þriggja rétta matseðil. Humarsúpu lambabóg osta og ís. Súpan var hreint listaverk og ekki spillti brauðið og hrært smjör sem var boðið með brauðinu. Lambabógurinn var hægeldaður með rótargrænmeti og kartöflum auk sósu osoðs. Meistaraverk. Ísinn og ostarnir voru mjög góðir kaffið var presskaffi. Rokdýrt en hverrar krónu virði sem matarupplifun.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Oli V

Reisende som så på Aarstova, så også på

Tórshavn, Streymoy

Har du vært i Aarstova? Del dine erfaringer!