Fantastisk flott og spennende tur. Fartsfull, trygg og morsom. Fikk se mange grotter og rikt... les mer
Kjempe fin opplevelse, med alt fra fart og spenning, nydelig natur, historie, spektakulære grotter... les mer
Fantastisk tur med mange wow. Særlig grotteturene var magiske. Med en svært dyktig båtfører føltes turen trygg. Turen kan anbefales på det sterkeste.
Dette var en virkelig flott tur, med mye natur og kule opplevelser. vi var en gjeng på 6 stk, og alle satt igjen med en flott opplevelse :)
Tur til Hestur, der vi så Lundefuglwr og flere forskjellige fugler. Pluss vi var inne i flere grotter. Helt magisk kveldstur med RIB62.
Kan anbefales, virkelig verdt pengene.
Við fórum í hellana í kringum Hest eyjuna. Þetta var mun meira en við bjuggust við. Mæli 100% með. Ótrúleg upplifun og ekki skemmir fyrir að báturinn var skemmtilegur líka og hann var ekkert að fara hægt yfir sem gerði ferðina en skemmtilegri. Hellarnir alveg stórkostlegir 😊🇫🇴
Skjótur og stórsligin siglitúrur við steðgum fram við fuglabjørgum. Avbjóðandi og vakur túrur upp gjøgnum Kleivina. Vórðu væl móttikin av vertunum. Góður gangitúrur í oynni. Á veg heim aftur við RIB62 fingu vit enn fleiri spennandi upplivingar. Dýrdarvegur var og tí sluppu vit, sum høvdu hug, at stíga upp á Dalsfles. Allir túrar, ið eg havi verið við RIB62, hava verið sera góðir og kunnu viðmælast.
Det er ikke så ofte det er sol og vindstille på Færøyene , men når vi først var heldige med været så må dette være den beste måten å oppleve landet på.
Vi fikk flere turer rundt øyene , inn i grotter , bading i havet og besøk i små bygder .
i 50-60 knop rekker man ganske mye på en dag .