Arne_XO
Dato for oppholdet: juli 2022
Hotel Hafnia, OwnerHotel Hafnia, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2022
Kære Arne

Tak fordi du valgte Hotel Hafnia og tak for din meget fine anmeldelse.
Det glæder mig at høre at i har haft et godt ophold hos os.

Vi ses næste gang!

1.1 km fra Hotel Hafnia
      1.6 km fra Hotel Hafnia
      Se flere hoteller i Tórshavn
      Anmeldt 27. september 2019

Skulle bo her i 2 netter i forbindelse med en konferanse, og fikk rom i et "anneks" til hotellet, dvs. et lite trehus ved siden av. Rommet var stort og fint, men etterhvert ble jeg plaget av en ekkel og emmen lukt, litt muggaktig. Etter å ha slitt meg gjennom første natta måtte jeg be om å få et nytt rom, noe jeg fikk uten diskusjon - denne gangen på hotellet. Denne lukta var forsåvidt tilstede på hele hotellet, faktisk i de fleste bygg jeg var innom mens jeg var der ute, og det skyldes nok beliggenheten ute i havet med 300 regnværsdager, og aldri nok varme i lufta til at husene tørker ordentlig mellom hver regnskur.

Konferansesalen var veldig bra , og det var lett å finne fram,- selv om det er litt uvant for nordmenn med denne engelske måten å nummerere etasjer på. Det manglet aldri verken kaffe eller møtemat i konferansesalen. Pluss for det!

Frokost og lunsj var sånn passe, og jeg kunne nok tenkt meg mer fiskemat på lunsjbordet med tanke på at vi er på et slikt sted. Oppfordring; Ikke forsøk å bli "internasjonal" og strømlinjeformet, men server og framhev mer lokal mat og vær stolt av den! (dvs fisk)

Romtips: Unngå annekset, men be om rom inne på hotellet.
      Dato for oppholdet: september 2019
      1  Takk, SA_Travel_MN
      Súsanna S, Public Relations Manager på Hotel Hafnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Kære SA_Travel_MN

Tak for dit reveiw og gode tilbagemelding. Vi er altid glade for konstruktiv kritik :)

Med venlig hilsen
      Súsanna
      Hotel Hafnia

Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Veldig god frokost. Hotellrommet var jeg ikke veldig fornøyd med. Jeg hadde et dobbeltrom med enkeltsenger. Toalettet bråker noe voldsomt når man trekker ned, slik at man risikerer å vekke romkamerat og også personer på naborom. De hadde et toalett i gangen som var veldig bra, og løste noe av denne problematikken. Mugg på veggene på badet. Badet var lite, og ganske fuktig. Det er bare dusjgardin, så badegulvet ble veldig vått etter dusjing. Rent sengetøy og man fikk godt med håndklær. Konklusjon, helt ok, men ikke luksus-hotell.

Dato for oppholdet: september 2019
      Takk, Rebekka O
      Súsanna S, Front Office Manager på Hotel Hafnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Kære Rebeka O,

Tak for dit review. Håber på at i kommer igen og får en bedre oplevelse.

Súsanna
      Hotel Hafnia

Anmeldt 13. august 2019

Vi var i Thorshavn under Olavsøka og i den forbindelse har Hotel Hafnia en perfekt beliggenhet. Bodde i annekset, rommet var pent men manglet aircondition. Da det var `hetebølge` i Thorshavn ble rommet svært varmt. Siden rommet lå i første etasje kunne vi heller ikke ha vinduene oppe. Daglig renhold av rommet var dårlig. Frokosten var bra.

Dato for oppholdet: juli 2019
      Takk, JanR234
      Súsanna S, Guest Relations Manager på Hotel Hafnia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2019

Kære JanR234

Tak for dit review!

Súsanna, Hotel Hafnia

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotell i en hyggelig by på en hyggelig øy. Fine moderne rom og god service. Alt i umiddelbar nærhet som det meste i Torshavn. Anbefales både for ferie og forretning. Hyggelige og meget gode restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: juni 2018
      Takk, Oivind_oivind
      Anmeldt 3. oktober 2018

En stor opplevelse. Bodde i Torshavn. Storslått natur. Likte spesielt godt Saksun kirke og museum. Hotell Hafnia i sentrum hadde alt vi trengte. Dog var dusjen på enkeltrommene alt for liten. Nydelig mat.

Dato for oppholdet: august 2018
      Takk, IngfridB1