Skulle bo her i 2 netter i forbindelse med en konferanse, og fikk rom i et "anneks" til hotellet, dvs. et lite trehus ved siden av. Rommet var stort og fint, men etterhvert ble jeg plaget av en ekkel og emmen lukt, litt muggaktig. Etter å ha slitt meg gjennom første natta måtte jeg be om å få et nytt rom, noe jeg fikk uten diskusjon - denne gangen på hotellet. Denne lukta var forsåvidt tilstede på hele hotellet, faktisk i de fleste bygg jeg var innom mens jeg var der ute, og det skyldes nok beliggenheten ute i havet med 300 regnværsdager, og aldri nok varme i lufta til at husene tørker ordentlig mellom hver regnskur.
Konferansesalen var veldig bra , og det var lett å finne fram,- selv om det er litt uvant for nordmenn med denne engelske måten å nummerere etasjer på. Det manglet aldri verken kaffe eller møtemat i konferansesalen. Pluss for det!
Frokost og lunsj var sånn passe, og jeg kunne nok tenkt meg mer fiskemat på lunsjbordet med tanke på at vi er på et slikt sted. Oppfordring; Ikke forsøk å bli "internasjonal" og strømlinjeformet, men server og framhev mer lokal mat og vær stolt av den! (dvs fisk)