Notalegt umhverfi með æðislegum listaverkum, mæli alveg með þessum stað. Gaman að labba um og njóta.
Virkilega áhugavert - fjölbreytt verk og mörg rými. Gler speglarrýmið heillandi og skemmtileg upplifun
På en regnfull dag dro vi hit etter anbefalinger fra lokale. Vi ble ikke skuffet. Spesielt rommet Deep blue gjorde inntrykk. Ellers flotte varierende maleri fra lokale kunstnere
Her var et godt utvalg av færøyisk kunst fra de siste snaue 150 år. Noe er klassisk, men ikke lit er modernistisk. Enkelte kunstnere er kolorittister, andre impresjonister. "Alt" er knyttet til livet på øyene, barskt som det må ha vært.
Flott bygning som inneholdt en samling færøysk kunst plassert i vakre rom som det var lett og orientere seg i.