Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Øyvind I
3,0 av 5 boblerAnmeldt 26. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Thomas_Cook_ES, Public Relations ManagerSunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. jan. 2019
Hej Oyvind, tak for at give dig tid til at skrive din feedback vedr. dit ophold, det er vigtigt for os at få disse kommentarer med henblik på forbedringer.

Vi er kede af at høre at hotellet og ikke mindst restauranterne levede op til dine forventninger, og vil naturligvis lade dette gå videre til rette afdelinger, med heblik på forbedringer.

Vores Sunwing Hoteller er familiehoteller med mange børn, aldersgrupperne er lidt afhængig af skoleferierne, så er du rejst uden for skoleferien, vil der være flere småbørn i forhold til sommerferien.

Vi takker dig mange gange for at vidregive dine erfaringer, og håber at kunne byde jer velkommen tilbage igen, vi vil arbejde på at forbedrede de punkter du har gjort os opmæksomme på.

Mange hilsner fra Team Sunwing Fañabe Beach, My Olsen
0.5 km fra Sunwing Fañabé Beach
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Fanabe
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Fint sted for familier, men elendig aircondition på rommet. Flere ganger besøk av tekniker som sa det var 15 grader på rommet, men termostat slo ut på 25/26 grader. Jeg jobber selv med kulde så jeg vet. Meget bra rengjøring av rommet og uteområdet. Fine bassenger. Vi hadde ikke all inclusive, men gikk engang for mye på restauranten der. Dyr og dårlig. Seig entrecôte . Ikke god service.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Kjell H
Thomas_Cook_ES, Public Relations Manager på Sunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hej Kjell, tak for at give dig tid til at skrive din feed-back vedr dit ophold, det er vigtigt for os at få disse kommentarer med henblik på forbedringer. Det glæder os at høre at I alt i alt havde en god ferie hos os.

Vi er kede af at høre at aircondition ikke fungerede optimalt, teknikeren har sikkert ment at udgangen på airconditionen var 15º, og ikke temperaturen på rummet. Vi vil ligeledes lade dine kommentarer vedr restauranten gå viderer til rette afdelinger.

Det ville gllæde os at kunne byde jer velkommen tilbage næste år.
Glædelig jul ønsker team Sunwing Fañabe Beach, My Olsen

Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Dette er et hotell jeg virkelig kan anbefale. Rommene er lyse og fine og er godt utstyrt.
Når det gjelder de ansatte så må jeg bare si at de er helt fantastiske, vi har ei datter med allergi og de lager alt av mat hun måtte ønske seg. Alle rettene er godt merket med allergener i buffet-salen. De bruker ikke peanøttolje når de lager mat her, kun oliven og solsikkeolje. Maten på dette hotellet er helt nydelig, god variasjon og veldig nøye med renhold i spisesalen.

Jeg vil også takke Ving sin kundeservice for en fantastisk service. Er det noe man lurer på så er det bare å sende de en SMS, de svarer veldig rask og kan gi deg tips og råd med alt du kan tenke deg.

Dette er et hotell jeg garantert skal tilbake til igjen til neste år.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Richard H
Thomas_Cook_ES, Public Relations Manager på Sunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018

Hej Richard, tusinde tak for dine venlige ord, det glæder os at vide at I har haft en dejlig ferie hos os og at din datter fik hjælp med hensyn sine allergier.

Vi ser frem imod at kunne byde jer alle velkommen tilbage til os på Sunwing Fañabe Beach, næste år, fortsat god sommer, My Olsen

Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Meget lytt, både fra gang, hører alt som foregår utenfor. Hadde leil mot omgivelser, også meget lytt. Endel uteliggere rundt hotellet som lager en del støy. Labyrint lignende ganger avhengig av hvor man får rom. Hadde besøk av en kakkerlakk. Renhold ok. Frokost og kveldsbuffet ok. Litt klaustrofobisk basseng område. Pluss for sundeck. Bra for familier med barn under 10 år. Vært på fler sunwing resort og dette er ikke en av de bedre. Ta med ørepropper.

Dato for oppholdet: april 2018
1  Takk, camillak_12
Thomas_Cook_ES, Public Relations Manager på Sunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2018

Hej Camilla, tak for at give dig tid til at skrive din vurdering af vores hotel, det er altid vigtigt for os at modtage feed-back fra vores gæster, god som dårlig - vi tager det altid seriøst og arbejder konstant med forbedringer. Dine kommentarer er derfor vældig brugbare for os. Vi beklager at hotellet ikke levede op til dine forventninger men håber du trods alt havde en god ferie. Endnu engang tak for din hjælp, vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage til os på Sunwing Fañabe Beach, My Olsen

Anmeldt 28. mars 2018

Vi var her i mars med familien og vi bodde på et family royal suite room. Dette er et godt og veldrevet hotell der "alt er tenkt på" og man har alt man trenger innen rekkevidde. Hotellet har et godt bassengområde med mange og gode solsenger (ikke de hvite harde plastikksengene) en liten butikk rett ved bassenget som har det man trenger, en deilig frokost med et godt utvalg av varm og kald mat (dette var overraskende bra altså) og mye aktiviteter for både barn og voksne gjennom hele uka. Godt renhold og hyggelige ansatte. Vi hadde ikke all inklusive og gikk ut på kveldene for å spise, ikke det helt store å finne, men et hyggelig område og rett ned til noen fine strender.
Virkelig et godt hotell altså! For vår del så bli nok neste valg ned til Playa Americas igjen for litt mer muligheter for aktiviteter utenfor hotellet + litt flere gode spisemuligheter, men hotellet anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
Takk, NorwayCats
Thomas_Cook_ES, Public Relations Manager på Sunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2018

Hej, tusinde tak for at give dig tid til at skrive dine kommentarer om hotellet, det glæder os meget at I har haft en god ferie hos os, selvom du vælger et andet hotel næste gang, håber vi at kunne for fornøjelsen af at byde dig og din familie velkommen tilbage til os igen på Sunwing Fañabe Beach, My Olsen

Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Utrolig koselig hotell. Det er et familiehotell, så om festing er målet for ferien er nok ikke dette hotellet for deg. Deilig frokostbuffet, og store fine rom. Personlig er jeg fan av balkongen og det store bassenget.
Veldig fin beliggenhet, kun en koselig gåtur til hvor enn man vil.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, carodew
SunwingFanabeBeach, other på Sunwing Fañabé Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018

Hej Caroline,
Det glädjer oss att ni har njutit av er semester här på Sunwing.
Er feed back betyder mycket för oss så vi tackar för att ni har tagit er tiden att skriva om oss.
Vi tackar för denna gång och hoppas vi ses igen.

Med Vänliga Hälsningar,
Anna - Sunwing Fanabe Beach