Åpen i dag: 09:00 - 17:00

fra USD 74,84
fra USD 14,31
fra USD 93,55
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Rolig kveldstur. Heldigvis bare 15 passasjerer noe som ga god plass, og en rolig tur. Ok mat, gratis drikke hele turen, og fantastiske badestopp. Anbefaler turen absolutt.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Footprints751601
Linda K, Guest Relations Manager på MTS GLOBE CYPRUS LTD, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2022

Dear Traveller,
Thank you for your comment.
We really appreciate such a positive feedback.
Hope to host you again soon!

Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Bestilte denne turen for vår siste dag på kypros. Vi skulle bli hentet på hotellet og fraktet til båten. Vi satt og ventet på møtestedet til rett tid, men ingen kom å hentet oss. Etter nesten en time ringte jeg byrået som vi bestilte turen gjennom. De prøvde få tak i de som arrangerte utflukten uten å få noe svar. Vi hadde gledet oss veldig til dette å ble veldig skuffet over hvor useriøst dette var. De har selv aldri tatt kontakt tilbake og vi føler dette er veldig uprofesjonelt. Dette var siste dagen av ferien vår så det var ikke mulig å booke ny båttur men noen andre så hele greia gikk i vasken. Ikke til å anbefale

Takk, Bernard K
Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Kom på flyplassen og ingen Taxi ventet på oss. Så da at jeg hadde fått en avbestilling mens jeg satt på flyet og ikke hadde mobildekning. Ganske frustrerende. Har ikke fått tilbakebetalt pengene ennå…..

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, J2662MPmonas
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Veldig bra utflukt som virkelig er verdt pengene. Busstransport er inkludert. Ble hentet på hotellet i Limassol og returnert. Håndduker må taes med. Ved bading fra båten så har de ferskvannsdusjer bak på akterdekket så man får dusjet av seg saltvannet. Meget god mat og drikke og fri bar. Alt inkludert i prisen Litt lite sengeplasser på dekk er det eneste og sette fingeren på. Meget hyggelig mannskap med topp service.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, TuristTore
Anmeldt 29. oktober 2018

Dette er noe en virkelig må oppleve før en skjønner for en herlig dag man har på havet. Jeg reiste to ganger og hver gang er en nytelse. Capt. Marcko og hans besetning setter fokus på sikkerhet og han er 4 språklig. Man betaler bare 25 euro for mange timer med historie og lunsj. Han stopper på flere badesteder så en an få bade underveis. En riktig så god båt tur for liten og stor. Dette BØR PRØVES

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Vibecke S