Det er aldeles utrolig hva dette hotellet har å by på! For første gang i vårt reiseliv, fikk vi oppleve og overvære en nærmest kongelig behandling. Dette 5* hotellet tilbyr alt-- samt masse du ikke trodde var mulig! Vi sitter overveldet og tenker tilbake på høsten 2014, på Kypros, på Paphos og på Elyseum. Med sin tidløse eleganse, kan det beskrives som et slott fra eventyrene i "tusen og en natt" oppgradert til vår tid, men uten å bryte den gamle magien!
Med sin evne til å se/behage "kun deg" fra ankomst til avreise, med sine alltid nærværende tjenere, med sin evne til usynlig tilrettelegging av dine ofte uutalte behov, blir du bergtatt av at slikt er mulig. Kanskje tror du som leser at noe er inntatt før denne anmeldelse----og du tror rett! Vi er beruset av denne unike opplevelsen for både kropp og sjel !!
Elyseum har alt--og de har det på en diskre men samtidig kongelig utstrålende måte. detaljer trengs ikke. Sett deg ned og book et opphold!
Pahposregionen er Kypros historisk vugge, og står på verdensarvlista. Rett utenfor hotellet ligger f.eks.: " Tomb of the Kings". Lykke til med din neste tur !!