Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Place du Palais på
fra USD 26,11
Mer informasjon
fra USD 68,13
Mer informasjon
Anmeldelser (1 153)
Filtrer anmeldelser
1 153 resultater
Vurdering fra reisende
493
503
132
19
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
493
503
132
19
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 153 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2018

Monacos mest sentrale bygning, vakker og stolt, med Monacos historie i veggene. Dette fantastiske praktbygget er slottet til Grimaldi familien, som har styrt det historiske Monaco i over 700 år! ET MUST! d:o)

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2016 via mobile enheter

Ikke altfor imponert, over det som framstår
som en av de fremste attraksjonene. Et fyrstelig palass i landet for de rike? Slottet i Oslo imponerer mer. Men det er om ikke annet en av mange pene utsiktspunkt over byen.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, 900bj_rntoreh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2015

Her er det igrunn ingenting å se, men det er vel likevel et obligatorisk turistmål når en først er i Monaco. På høyden ved siden av har en god utsikt over byen og havnen.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Morten0364
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2015

Monte Carlo er de rikes "lekegrind". Her ser du kjendiser og prinser fra hele verden. Plutselig dukker Bjørn Borg opp eller Roger Moore sitter på bordet ved siden av deg !

Dato for opplevelse: september 2014
Takk, alicante21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2014

Dette er en vakker plass. God og romslig. På plassen ligger også palasset, og i bakgrunnen, fjellene. Et riktig vakkert syn. På plassen finner man også utsiktspunktet med god utsikt over bl.a. Monte Carlo.

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser