Dette ligger rett foran rådhuset og er det største julemarkedet i byen. Det er over 100 boder med mat og ting. Hyggelig å gå rundt å nyte atmosfæren og drikke litt gløgg og spise litt.
Det er pent pyntet og det er skøytebane på siden.
Det er pent pyntet og det er skøytebane på siden.
Dette julemarkedet ved Rådhuset er stort, og tiltrekker seg naturlig nok mange mennesker. Mange handelsboder med både mat, drikke og tradisjonelle juleting. Julemarkedet her er nok det største jeg har besøkt i Europa. Dessverre synes jeg disse julemarkedene ofte er ganske like.
Et av flere julemarked vi besøkte, mulig det største. Høydepunktet her var absolutt skøytebanen med mengder av blide mennesker, ellers var ikke dette markedet ulikt fra flere av markedene vi tidligere har besøkt
Jeg var i Wien med min mor for å oppleve julemarkedene der, og dette på rådhusplassen var et av dem vi var innom. Fantastisk område, og mange forskjellige boder. Men veldig trangt på grunn av alle menneskene! Hvis du ikke liker store folkemengder, bør du holde deg langt unna. Vi kom ikke engang til flere av bodene, og måtte bevege oss sakte.
Skal du på julemarked i år, så er dette stedet å besøke. Trivelig løype med alt tenkelig av ting og tang samt mat og drikke til jul. Til tider mye folk. Noe som bare bidrar til ekstra julestemning. Anbefales!