“Sjarmerende gammelt bygg med fin restaurant”
Anmeldelse av Griechenbeisl

Griechenbeisl
Vurdert som nr. 126 av 6 508 Restauranter i Wien
Kjøkken: Østerriksk
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Det gamle universitetskvartalet
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Bygget er fra 1100-tallet, og bærer preg av historisk sus. Hyggelig inngangsparti, (men vær obs på det du finner under rista på brosteinene, det kan hende du skvetter til, noe som skaper latter.)
God mat og nydelig stemning, da vi ble underholdt av vakker musikk utført av en kvinne som spilte bordharpe.

Takk, Gro Mette B

Anmeldt 8. mars 2018

Restauranten lå rett ved hotellet vårt og vi var der for en sen middag. Hovedretten, en gulasj, var grei nok men dessverre ikke noe høydepunkt. Vinlista var omfattende og bød stort sett bare på viner av det eksklusive slaget.
Servicen var upåklagelig. Servitøren sørget for at vi hele tiden hadde passelig med vin i glassene. Etter maten ba han oss bli med for å se autografene til de mange historiske berømthetene som hadde besøkt restauranten opp i gjennom århundrene og fram til i dag. Det viste seg å være navnetrekk som var kopiert opp i stor målestokk og malt på vegger og tak i ett av rommene.
Vi syntes det var en restaurant med god service og med mye historie i veggene. Bare synd at maten ikke stod helt i stil med forventningene vi hadde til denne velrenommerte restauranten.

Dato for besøk: desember 2017
2  Takk, Tom T
Anmeldt 16. desember 2017 via mobile enheter

En kjempeopplevelse. Tusen takk Herr Dragan ! Meget god mat, strålende vin og god atmosfære. Og en fantastisk historie. Og god levende musikk. Det hele ble avsluttet med en utmerket grappa. Tusen takk Dragan for at du delte din historie og ga oss en kjempeflott opplevelse. Vår beste anbefaling i Wien !

Dato for besøk: desember 2017
Takk, herbjorn
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Rett og slett en dårlig restaurant. Smakløs forrett og dessert, og helt middels schnitzel til hovedrett. Trege kelnere som drikker på jobb !! Styr unna !

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Even L
Anmeldt 16. januar 2017

En tur til Wien uten den KLASSISKE WIENERSCHNITZELEN, der vel utenkelig. Her finner du den. God, og enorme porsjoner. Vi anbefaler et besøk.

Dato for besøk: august 2016
Takk, vsvidar

Har du vært i Griechenbeisl? Del dine erfaringer!