Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lokal mat”
Anmeldelse av Figlmueller

Figlmueller
Bestill bord
2
tir. 27.7.
20:00
Vurdert som nr. 214 av 4 708 Restauranter i Wien
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Østerriksk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Det gamle universitetskvartalet
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Bra sted for lokal mat. Mye kø og veldig populært så book bord. Her er det typisk Østeriske mat tradisjoner, vellaget og god mat. OK service.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, espens2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 464)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 4 465 anmeldelser

Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Sur betjening og oppskrytt schnitzel. Styr unna. Arrogante kelnere og treg service. Wien fortjener bedre..

Dato for besøk: mars 2018
Takk, tomr33441
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2017 via mobile enheter

Figlmüller er et av de mest populære
restauranter i Wien. Jeg startet måltiden med en fin soppsuppe. For å avrunde oppholdet i byen ville jeg bestille en Wienerschnitzel, de hadde Figlschnitzel som smakte nesten enda bedre. Øl hadde de ikke, bare mineralvann.

Dato for besøk: april 2017
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2016

Anbefalt som beste wienersnitzel-restaurant. Det er det ikke. Lokalene er fine. kelneren er hyggelig. Har bare spist bedre wienersnitzel andre steder i Wien. Vi var ti gjester og alle bestilte wienersnitzel av kalv. Den var tydelig frityrstekt - store bobler. Fikk lite hjelp med å bestille tilbehør. Dette burde vært bedre! Bestilte deretter kaffe som var kald.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BPBOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2016

Her får du den ekte wienerschnitzelen. Den er gigantisk og fyller hele tallerkenen og vel så det. Husk at alt tilbehør må betilles - poteter og salat. Dette koster ekstra. De serverer ikke kaffe.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, Jan Arild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Figlmueller, så også på

 

Har du vært i Figlmueller? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din