Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferieturen til Wien”

Figlmueller Backerstraße
Vurdert som nr. 206 av 5 177 Restauranter i Wien
Prisklasse: USD 5 - USD 25
Kjøkken: Østerriksk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Det gamle universitetskvartalet
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Wien er ikke bare kjent for kultur, god vin, men også maten skal man prøve. Figlmüller er verdt et besøk.Dem serverer utrolig store Wienerschnitzel. Man skal være passe sulten før man prøver seg på den. Turistene elsker stedet, og det ligger midt i sentrum av Wien.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, Franz E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (4 636)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 4 637 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Bra sted for lokal mat. Mye kø og veldig populært så book bord. Her er det typisk Østeriske mat tradisjoner, vellaget og god mat. OK service.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, espens2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Sur betjening og oppskrytt schnitzel. Styr unna. Arrogante kelnere og treg service. Wien fortjener bedre..

Dato for besøk: mars 2018
Takk, tomr33441
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2017 via mobile enheter

Figlmüller er et av de mest populære
restauranter i Wien. Jeg startet måltiden med en fin soppsuppe. For å avrunde oppholdet i byen ville jeg bestille en Wienerschnitzel, de hadde Figlschnitzel som smakte nesten enda bedre. Øl hadde de ikke, bare mineralvann.

Dato for besøk: april 2017
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2016

Anbefalt som beste wienersnitzel-restaurant. Det er det ikke. Lokalene er fine. kelneren er hyggelig. Har bare spist bedre wienersnitzel andre steder i Wien. Vi var ti gjester og alle bestilte wienersnitzel av kalv. Den var tydelig frityrstekt - store bobler. Fikk lite hjelp med å bestille tilbehør. Dette burde vært bedre! Bestilte deretter kaffe som var kald.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BPBOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Figlmueller Backerstraße, så også på

 

Har du vært i Figlmueller Backerstraße? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.