Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 22:00
Lagre
The Cultural Heart of Vienna: A Self-Guided Audio Tour
22

Bestill på forhånd
fra
kr 97,06
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Stephansdom på
fra kr 97,06
Mer informasjon
fra kr 682,31
Mer informasjon
fra kr 338,82
Mer informasjon
fra kr 116,72
Mer informasjon
Anmeldelser (24 371)
Filtrer anmeldelser
24 371 resultater
Vurdering fra reisende
13 845
7 638
2 423
349
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13 845
7 638
2 423
349
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 24 371 anmeldelser
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Denne domen er et viktig landemerke i Wien og Østerrike. Prangende arkitektur sentralt i gamlebyen. Mange handlegater rundt domen.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Alle som besøker Wien må bare få med seg et besøk i denne berømte katedralen. Det er mange selgere utenfor som skal selge. Unngå disse. Besøk her anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 890erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

En av de største middelalder kirker i EuropaFortsatt under restaurering etter skadet påsken 1945. Ta hensyn til messer som gjennomføres til faste tider. Et sted man må innom!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Flott kirke med fine glassmalerier og marked med gågater rett på utsiden. Det er lett å gå inn for å slippe unna maset på utsiden.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Petter E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Stephansdomen er verdt et besøk, men vær forberedt på at det er mye mennesker her, og hvis man vil gå rundt inne i kirken må man betale for å komme inn

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser