Jeg skal tilbake til Wien nå i høst, og er ikke i tvil om hvor jeg skal bo. Dette hotellet ligger meget sentralt i byen, gåavstand til Stephansplatz (15-20 min) og 5min til fots til Wien Mitte som er byens sentrale U-banestasjon og byholdeplassen for flytoget fra Schwechat. Hotellet er innredet i biedermeier stil og rommene er deretter. Det ligger inne i et idyllisk smug, uten biltrafikk, med mange morsomme butikker - og selvsagt et gasthaus med utmerket Wiener kjøkken. Hotellets service er førsteklasses og frokosten er variert og flott. WiFi er selvsagt incl., og kaffe/te-selvbetjening på rommet det samme.
Hotellet er brukt både av turister og forretningsfolk; noen av enkeltromene kan være litt små, men gjenspeiles da i prisen.
Tips: Schönbrunn slott og Stephanskirken er et besøk verd - og du reiser billigst rundt i byen ved å kjøpe noe som heter 8-Tageskarte. Du stempler det om morgenen når du tar din første reise enten det er buss, U-banen eller S-banen (jernbanen) innen byen Wien!, og du kan reise så mye du vil resten av dagen med hvilket av disse fremkomstmidlene du måtte ønske. Pris høsten -13 var ca. 35 euro for 8 dager. God tur!