Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 17:00
Wien: Hopp over køen Schönbrunn slott og hager guidet tur
846

Bestill på forhånd
fra
kr 646,12
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Schönbrunn på
fra kr 646,12
Mer informasjon
fra kr 777,74
Mer informasjon
fra kr 346,99
Mer informasjon
fra kr 1 094,82
Mer informasjon
Anmeldelser (43 792)
Filtrer anmeldelser
43 792 resultater
Vurdering fra reisende
28 818
11 654
2 546
487
287
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28 818
11 654
2 546
487
287
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 43 792 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Dette slottet ligger like utenfor Wien sentrum. Vi forhåndskjøpte inngangsbilletter for å unngå å stå i kø, noe jeg vil anbefale. Det er ikke lov å ta bilder inne på slottet. Slottet viser storhetstiden på en fremragende måte.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Et flott sted som alle besøkende i Wien må få med seg. Man må regne med mye mennesker og litt kø gåing men anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 890erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Det var fantastisk å besøke slottet. Vi startet med en guidet tur innendørs som ga oss god innsikt i stedets historie. Etter en god lunsj på restauranten, besøkte vi Stradel-showet som var en morsom opplevelse. Deretter gikk vi rundt i parken og opp på høyden som ga oss god utsikt over byen. Stedet har i tillegg flere aktiviteter som vi ikke deltok på.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 386hannem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Utrolig mye vakkert bygg, håndverk, malerier og tekstil. Et must, men vær tidlig ute. Kø og venting pga svært mange gjester!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2018 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk omvisning på slottet og fikk en flott innføring i slottets historiske relevans i sin tid, herunder de folkene som levde og virket på slottet.
Utrolig godt vedlikeholdt og presentert.
Absolutt verdt å besøke! Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser