“God beliggenhet, men betjeningen trekker ned”
Anmeldelse av Cafe-Konditorei Aida

God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Gatekjøkken
Omgivelser: Innere Stadt
Anmeldt 11. august 2020

Hadde frokost og kaffe her en morgen i august (8/8). En flott beliggenhet i gågaten med yrende liv. Stedet har god plass ute og inne. Jeg valgte inne da det denne dagen var nærmere 35 grader. Med et særdeles godt utvlg i kaker og frokost var det bare å bestille.
Hadde en standard frokost, Wiener frokost bestående av kokt egg, ost, skinke, marmelade og noe grønt, foruten to brødsorter og en Wiener melange kaffe (€10,30)
Siden de har så mye fristende av kaker ble det også en gulerot kake (Vegan torte) og Cappuccino (€9,40) Kaken smakte helt greit, men virket noe tørr.
Det som trekker ned dette besøket er betjeningen. Der jeg satt hadde jeg god utsikt og jeg opplevde en barnefamile med to barn, som ble regelrett skjelt ut av servitør damen da hun leverte drikke og is. Ikke vet jeg hva som var galt, men om gjesten har gjort aldri så mye feil, så var det regelrett ubehagelig å se hvordan den ansatte taklet dette. Kunne ikke høre hva som ble sagt, men mimikk og oppgitte gestikulasjoner med armer og kropp sa sitt. Mannen i følget sank mere og mere ned i stolen i rent ubehag, ungene gråt og konen ville bare betale og forlate hele seansen. Her var det en barnefamilie som fikk ødelagt en sikkert etterlengtet feriedag til en kostbar penge på grunn av missforståelse som burde vært håndtert på en profesjonel måte uavhengig av hvem som hadde feil eller rett.
Dette alene gir stryk, selv om stedet fortjener 4 av 5 stjerner.

2  Takk, Geir Martin A

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Ikke noe spesielt, kaffen var utvannet, apflestrüdelen var varmet i microovnen. Kan ikke anbefales. Finn heller et annet sted.

2  Takk, HeidiSitara
Anmeldt 4. desember 2016

Wien er kjent for sine kaker og kaffebarer. Aida finns det mange av og dem har utsøkte kaker og egen kaffe. Det er forholdsvis rimelig sammenlignet med andre, rundt sentrum kan det være vanskelig å få plass noen ganger.

Dato for besøk: mai 2016
1  Takk, Franz E
Anmeldt 2. oktober 2014

Is til barna, kaffe og kake til de voksne. Alt smakte godt og ble servert fort. Morsomt at alt er gjennomført rosa, servitør klærne, stoler, servietter ++ Fint å sitte ute og se på livet.

Dato for besøk: oktober 2014
Takk, karenmarieh
Anmeldt 28. september 2014

Hadde en kaffe på dette konditoriet og en Sakertorte. Besøket var en gjennomsnitts opplevelse - noe treg servitør.

Dato for besøk: september 2014
Takk, 511Tor

Reisende som så på Cafe-Konditorei Aida, så også på

Har du vært i Cafe-Konditorei Aida? Del dine erfaringer!