“Holder med å kikke inn vinduet!”
Anmeldelse av Cafe Central

Cafe Central
Vurdert som nr. 187 av 6 450 Restauranter i Wien
Kjøkken: Østerriksk, Europeisk, Tysk, Kafé
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Innere Stadt
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Dette var en skuffelse! Etter å ha ventet i kø utenfor en kald desemberkveld fikk vi et bord, men ikke noe mer. Uansett hvor mye vi etterhvert forsøkte å få kontakt med en kelner, ble vi oversett. Etter en halvtime fikk vi endelig menyer, og deretter gikk det i en rasende fart. Maten var grei nok, og kelneren som vi etterhvert hadde fått, beklaget mye at han ikke hadde fått beskjed at det var hans bord.

Lokalet var fint og en pianist sørget for en kontinuerlig strøm av svisker.

Det var et høyrt tempo og mye folk inn og ut i et forrykende kjør. De fleste i lokalet så ut som turister, og folk satt med boblejakker på og noen hadde til og med lue på, tok bilder av maten og seg selv med lange selfiestenger. Atmosfæren var som å være i en studentkantine. Ikke gå inn, kikk inn vinduet.

1  Takk, SigridS103

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Kaken jeg spiste her var nydelig og var den beste jeg spiste under mitt opphold i Wien. Flotte lokaler. Kø for å komme inn men verdt ventingen. God service.

1  Takk, SiljePilje
Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

Dette er som å gå inn i gamle dager med fantastisk kaker og stil. Det anbefales at du spiser eplekaken den er fantastisk.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Petter E
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Ja, her vanket både Freud, Lenin, Trotsky og mange andre berømte og beryktede herrer (den meste kjente av dem nevnes ikke ved navn...), og vi stakk i grunnen innom for å ha satt beina på historisk grunn. Men så endte vi altså opp med å kjøpe både middag, kaker og mere til, og kakene var rett og slett fabelaktige. Svært hyggelig betjening, behagelig prisnivå og et fantastisk lokale med historisk sus. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Bernt N
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Deilig frokost-velg forskjellige «menyer»

Lurt å reservere bord.

Halve prisen på frokost i forhold til Steigenberger hotel:30 euro på hotell
14,90 euro cafe central

Dato for besøk: april 2018
Takk, Liv B

Har du vært i Cafe Central? Del dine erfaringer!